Merhaba 1999 - 2011 yılları arasında A Milli Güreş takımındaydım, hayatınızda belki göremeyeceğiniz diyetleri yaptık. Bizde tartıya çıkınca 100 gr fazlalık bile elenme sebebidir. Ama hiçbir zaman böyle saçma şeylerle kilo vermedik.
Hayatta en iyi yapılan şey dengeli beslenme ve sporla yapılan kilo verme ve kilo almadır. Aksini kimse iddia edemez. Spor yapıp kilo veremeyen ve yiyorum kilo alamıyorum diyen insanın kendinde sorunu vardır.
2002 senesi 72 kilo serbest güreşiyorken Şubat ayında müsabakada başarımdan sonra 4 ay sonrası haziran ayında 84 sikletine atlamam gerekiyordu. Düzenli beslenme ve idmanlar ile 84 kiloya ulaştım. Ondan sonrasında tekrar 3 aylık süre içerisinde 72 kiloya kontrollü olarak düştüm. Herşey sizde biter internette bu tür şeyleri para tuzağı olarak görüyorum, ben spor salonunda ter atıp dengeli beslenip kilo verip alayım sizden bu su diyetinizden 10 kat daha dayanıklı olurum, üstelik yaptığım spor sayesinde vücut direncimde sizinkinden kat ve kat yüksek olur.
İnanmayın böyle şeylere, sağlığınız yerinde olsun, adam gibi beslenin spor salonunu ihmal etmeyin.
Ekleme olarak :
Günlük vücut ihtiyaçlarını karşılamak için vücudun birçok maddeye ihtiyacı var.
Karbonhidrat almazsan enerjin biter halsizlik olur, protein almazsan vücut proteini kaslardaki kaliteli proteinlerden alıp işlevini devam ettirir ve kas hacmin küçülür. Bunları kısa özet geçtim istersen detaylıda sohbet edebiliriz boş vaktimde. İnternette o bilmişlik taslayanlar sporun S sinden anlamaz, onların işi para kazanmak, cahilleri kandırmak kolaydır. Ben yıllarımı verdim spora şimdi 2 yalan sıksam burda en az 100 tane sazanı keklerim. İnsanımız aç böyle şeylere çünkü yalanla kandırılmak hoşlarına gidiyor. Sağlığından olursan o adam sana sağlığını geri vermeyi garanti edebiliyor mu ?
Saygılar.