Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle anlıtım ilk aşama pin aşaması zaten bu tamamsa 2. aşama onaya geliyor site uygunmu değilmi diye.
adsense hesabımdan siteme başvuru yaptıgımda sürekli google politikalarına uygun değil gibi size gelen mailin aynısı geliyordu bu yaklasık 1 sene boyunca hep sürdü bazen içerik yetersiz dedi bazen trafik dedi ama çogu politika dedi işte ben adsense hesabıma 2. bir yönetici maili ekledim yani 2 adet mail ile girebiliyorum neyse 2. eklediğim maili youtube için kullanıcaktım dedim dur bide şu siteye basvuru gönderiyim farklı hesaptan gönderdim şak ertesi gün Tebrikler adsene reklamlarınız birkac saat içinde görünmeye baslayacaktır dedi ve nerden baksınz 4-5 gündür aktif olarak reklam sergiliyorum az çok geliyor ama çok calısmak gerkiyormus bunu çok iyi anladım. onay bahane hit şahane olması lazımmış
Anladığım kadarıyla siz ilk onayı geçtikten sonra, panelden reklam kodlarını alıp sitenize yerleştirirken, bu arada yeni bir yönetici eklediniz. Ve gelen red cevabının ardından aynı bilgilerle diğer mail üzerinden başvurdunuz. Doğru mudur?