Şehirler arası güncel wiFi noktaları gibi bir map yapabilirsin. Siteye giren kişinin İl/ilçe/mahalle girip o lokasyon üzerinde wifi noktalarını öğrenebilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Foursquare tarzı bir eklenti de koyabilirsin. Wifi noktalarındakilerin çektiği resimler veya yorumlar vb. Ciddi proje ister. Kolay gelsin arkadaşım
kafamda buna yakın bir proje var hocam. fikrinizi biraz daha geliştirmek isterseniz, proje için neler ekleyebilirsiniz? çünkü aklımdaki fikre en yakın öneriyi siz söylediniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:29:05 -->-> Daha önceki mesaj 22:24:20 --
Hayırlı olsun hocam. Domain güzel.
Fakat bilmediğim bir uzantıya yatırım yapmaktan çekiniyorum şahsen.
.pro uzantılı domainlerim var geçenlerde yeni kural çıkarmışlar diploma fotokopisi istiyorlarmış. çoğu kişinin dominini aldılar.
hocam bunu ilk kez sizden duyuyorum ve açıkcası bana oldukça garip geldi.
nasılki com tr uzantısı bize tahsis edilmişse, co uzantısı Kolombiya ülkesine tahsis edilmişse kim uzantısı da Kore ülkesine tahsis edilmiştir. ortada hak kaybına neden olması gerekçesi ile domaine el konulmasını gerektirir bir sebep görmüyorum. yine de almak isterlerse buyursunlar. alabilirlerse