Sade olmuş tema ama günümüz şartlarına göre biraz daha hareket katarsan daha iyi olabilir..
Ek olarak resimlere otomatik logoyu kendin mi basıyorsun, eklenti mi acaba?
Evet tema olarak sade bir şey seçtim. Kullanıcıların direkt olarak istediklerini bulması, siteden çıkması vs. düşünürek bu temayı seçtim. Bu tarz knowledge temaları da bulunmaktaydı. Fakat aşırı renkli ve çözüm arayan kullanıcı için fazla karışıktı. Şimdilik bu tema ile devam etmekteyim. Sidebar'ı renklendirmeyi düşünüyorum. Onun hakkında çalışmalar yapmaktayım. Site ile daha iyi yerlere gelindiğinde responsive, kullanıcı dostu bir tema çizdirilebilir.
Resimlere logoyu Photoshop ile düzenleyerek eklemekteyim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Başarılar bende bu tarz bir proje ancak daha hareketli birşeyler düşünüyorum. Sitenizi takip ediyorum. İçerikleri girmeye başlarsanız güzel olur. Tema idare eder ama değiştirmeniz taraftarıyım ben. Hayırlı olsun tekrardan, alan adını kıskanmadım değil.
İçerikleri girmeye yavaştan ben başladım fakat diğer ekip üyelerimiz şuan tatilde site bana kalmış durumda tek başıma günde 2-3 yazmaya çalışmaktayım. Geldiklerinde daha aktif şekilde yazmaya başlayacağız. Temayı şimdilik değil de site ile biraz başarı katettikten sonra değiştirmeyi planlıyorum. Alan adı da kaç gün araştırdım sonunda sıkıldım bir an aklıma geldi bunu kaydettirdim
oncelikle tema guzel cunku artik kullanicilar sadelikten yanadir; ayrica sizin siteye cozum arayip gelen kisi fazla karisik ve renkli olursa cozumu bulamaz siteyi kapatir oda google icin sitede kalma suresini etkiler. genel guzel proje .
kendi fikirlerim.
1. Konulara goruntulenme sayisi eklemelisiniz
2. Buna konuya benzer eklemelisiniz
3. Tag kullanmalisiniz
4. Bu haftanin populer cozumleri tarzinda haftalik populer konulari listelemelisiniz
burdaki ornek gibi:
http://goo.gl/BBj2Qo
5. Konu sonunda yardimci oldu mu? Bu kadar kisiye yardimci oldu vs reyting tutmalisniz
6. Soru sor kismini eklemelisiniz.
basarilar Oguz bey.
Evet tema konusunda bende sizle hemfikirim. Görüntülenme sayısını unutmuştum, eklenebilir. Benzer konular yazının altında var fakat resimlisinden eklenti olarak araştırdım bir tanesini etkinleştirdim. Fakat eklentinin alt kısmında internet sitesi ve arada sırada benzer konuların yanına reklam geliyor. O yüzden hâla onu araştırmaktayım bir fikriniz varsa o konuda yapmak isterim. Etiket yazılarımda kullanmaktayım. Popüler konular sidebar'da yer almakta fakat yine resimli olarak onun da eklentisini aramaktayım. Reyting sistemini de düşünüyorum onu da aktif edeyim. Soru Sor kısmı olarak şimdilik "Destek Sayfası" adında sayfa oluşturdum ve sidebar'a da banner ını da ekleyerek kullanıcıların sorunlarını yorum olarak yapabileceği sayfa oluşturdum.
İlginiz için teşekkür ederim.