trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı olmuş takip edebilcegimiz güncel bir sayfa varmı acaba?
SamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimlere baktığımda bile indirip oynayasım geldi hocam. Başarılı iş çıkarmışsın, tebrikler.
AsiTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrik ederim hocam gerçekten güzel bir proje olmuş oynamak isterim ileride online olarak çıktığında.

Hemen hilesini yapalım :d :d şaka şaka

yolunuz açık olsun hocam. Bir ara konuya oyunun hikayesini yazarsanız daha iyi olur
Tesekkur ederim oyunun videosunu cekip yollayacagim bu gun ya da yarin.

Simdi ilk etapta oyunu yaparken 6 hero her birine ayri 5 yetenek 6 yada 8 max 10 tur yaratik ( boss ) sonra 6-7 harita yapip hem tek kisilik ilerlemeli hemde gecilemeyen bolumler icin online servere girerek yarimlasarak birlikte zor bolumleri gecmek falan gibi aktiviteler olsun istedim. Simdi server kisminida tamamladim ama test asamasindan gecirmedim daha. onun disinda tek kisilik olarak suan herseyi % 100 calsiyor sadece istedigim sayiyi yani oranlari yakalayamadim yukarida belirttigim. Ve onlari tamamlamak cok zaman alacak eminim ama bir takim olusturabilirsem sayilarida arttirmakta cok zaman kaybetmem ve boylelikle piyasaya surmus olurum. belki ilere oyuncular arasi serbeste almayi ekleyebilirim yapabilirsem.

Kurguya gelince yani acikcasi saglam bir kurgu malesefki tek kisiyle olmuyor ayrica aslinda eger iyi br ekip kurabilirsem yani suda var mesela 3 base olsa 3 ulke ye ait ve onca klan gibi kurulabilse ayrica aralarinda savas olabilir. tabi ileremeli sekilde yani farkli yaratiklar farkli maplar yani haritalar cikar surekli ilerde. Yani kisacasi biraz melez bir sistem dusunuyorum ama tabiki suan icin cook erken o kurgular. ama oyun suan demo olarak oynanailiyor.