Rica ederim. Tabii ki haber veririm. Umarım bir şeyler değişir. Teşekkürler.
Bu söylediğiniz biraz farklı bir durum. Her zaman olmuyor ama kuruluşları tabii ki eleştireceğiz. Ancak bu konu bizi biraz aşıyor. Ne dersek diyelim, çalışmayı yapanlar yine aynı olacak. Çünkü bizim bildiklerimizi onlar da biliyor. Ancak benim söylemek istediğim, rutin trafikte sakin olmak.
İşte hocam hak veriyorum size yani çok iyi bir proje ve ben sizin dediğinizi çok iyi anlıyorum.
Ama bende şunu anlatmaya çalışıyorum, hani insanlar artık trafikten o kadar çok boğuluyor ki, en ufak şeyde bile dediğiniz gibi kornaya asılıyor, işte küfürler, kavgalar gırla..
Bir konuya daha değinmek istiyorum..
Özellikle bayram, hafta sonu gibi tatiller sonrasında Mahmutbey gişesi civarında, çıkışında yada girişin olduğu bölgede, gişe sayısının çok fazla olması ve çıkıştan sonra bir anda yolun 4 ve hatta ikitelli ayrımından sonra 3 şerite düşmesi ile birlikte, tırların yada kamyonların altında her geçişinizde bir araba görebilirsiniz.
Belki tırın hiç bir suçu yok, tüm suç taksi sürücüsünün olabilir ve ölümcül kazalar olmadığı için hep üzerine düşülemeyebilir, ancak 15 gişeden, bir anda 3 şerite arabaları sıkıştıran bir sisteme sahipseniz eğer, sonrasında şeritte kendine yer edinmek isteyenler ne yazık ki kaza yapabiliyorlar.
Sonuç olarak bende sonuna kadar bu oluşuma, aktif olarak trafikte olan biri olduğum için destek veririm. Ancak işin büyük bir kısmı, yol yapayım derken, alternatifleri almayan karayollarında olmaktadır.