MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MahmutCan;

Peki hocam ben şuan Note 2 kullanıyorum sistem uygulamaları hariç ekstra indirilmiş 50 uygulama var. Sosyal ağlar, araçlar, banka şubeleri vb. Bunları iPhone'de yüklesem ne olacak ? Veya hangi telefonda sorun olmaz ?

Bayadır inceleme videolarına bakıyorum telefonların son olarak oyun test videolarına baktım. Son zamanlarda çıkan popüler telefonlarda 15 dakika oyun oynadılar ve en çok ısınan telefon iPhone 6 oldu. (44 Derece) Diğerleri arasında uçurum tarzı fark olmadı ama benim uygulamaları yükleyip kullanmaya başladığım da sorun yaşayacağımı düşünüyorum.
Ben kasma olayını sadece iphone 4 de yaşamıştım. 8 gb modelinde 4 tane bankanın uygulaması 10+ sosyal ağ uygulaması bir sürü saçma sapan oyun - foto çekme/düzenleme uygulaması vs. indirmiştim. Telefon zaten eskiydi ömrü dolmak üzereydi. Kasma problemi yaşasam da inanın şuan kullandığım samsung galaxy ace2 kadar kasmıyordu. Isınma olayını yaşamadım hiç bir cihazımda. Kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor ısınma problemi. 5S 'de aralıksız kaç saat asphalt 8 oynadığımı hatırlıyorum hiç problem yaşamadım, ne de ısınma oldu. Isınma olayı genelde cihaz şarjda iken çok uğraşırsam oluyordu. (4s de) Oda zaten şarjda pek ellemezdim geceleri bırakıyorum şarja dolunca çekiyorum. Sürekli şarjda bırakmakta bataryayı öldürüyor. Benim 5s de mobil veri sürekli açık kalırdı ve şarj 1 gün giderdi.

Geceleri foto çekiminde bir çok kamera AŞIRI karıncalı gösteriyor. Aşağıda 5s loş ışıkta gece çekimi:

3kx3k pixel çekiyor (hizliresim up edince boyutu ufaltmış)