Öncelikle belirtmek isterim ki gerçek ssd disk yapılandırması hurafelerine her firma için inanmayın. Çünkü bir sunucu için gerekli olan sağlam bir ssd disk fiyatı 1tb lik boyutta 1650 tl gibi bir rakam. Kaldı ki gerçek ssd diskli raid kartlar vs donanım yapısı daha tam anlamı ile ülkemizde oturmuş değil. Size tavsiyem 15k lık sas diskler üzerine kurulmuş ve sağlam bir datacenter da barınan sanal sunucu hizmeti sağlayan yerlerden hizmet almanız. Malesef ülkemizde çok fazla merdiven altı barındırma hizmeti sağlayıcısı var. Önüne geçilmiyor. Tavsiyem Radore firmasını kullanmanız veya radore firmasında makineleri bulunan bir yer sağlayıcıdan hizmet almanız.

Lütfen sözlerimden kimse üzerine alınmasın.

Saygılar.

ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Vds kullanmak istiyorum firmaları araştırdığımda çok yüksek rakamlar ile karşılaşıyorum iyi bir performans alabileceğim 2 GB Ram 60-80 GB SSD disk ile bunun için uygun trafik ile sadece bir sitemiz için maksimum performans ile kullanabileceğimiz bir VDS aramaktayız. Önerilerinize göre hareket etmek istiyorum.

Şuan reseller kullanıyorum aslında son bir haftaya kadar çok çok memnundum fakat ufak defek sorunlar oluyor kesintiler ve hız sorunları ile uğraşmak istemediğim için değiştirmek düşüncesindeyim.