Merhaba herkese,
@GalaxyShell adlı hesaptan ya da şirketten zamanında bir alışveriş yapmışım. Yanlış hatırlamıyorsam youtube download için vps almıştım.
Bu bayramda kendilerinden mesaj geldi. Daha önce de geldiğini hatırlıyorum. Bu mesajın üzerine, mesaj almak istemediğim için internet sitelerine girmeye çalıştım ve şifre sıfırlayarak girdim. Ancak mesaj almak istemediğime dair üye panelinde herhangi bir bölüm bulamadım. Zaten numaramı kaldırmam için bir bölüm dahi bulunmuyor. Hizmet sözleşmesinde dahi Lorem ipsum dolar yazan bir sayfada bunun olmamasını çok görmüyorum tabi ki.
İyi niyetle kendilerine buradan özel mesaj attım ve telefon numaramı kayıtlarından silmemi istedim. Durumumu izah ettim. Ancak bunun için neredeyse ben suçlu oldum.
Çok iyi niyetli arkadaşlarmış, sadece bayram kutlarlarmış ve mesaj almayı ben istemişim kayıt olurken... Bunu silme hakları yokmuş... Kampanya mesajları gelmiyormuş, onu işaretlememişim üye olurken. Ama bayram mesajları gelebileceğine dair işaretlemişim...
Böyle saçma bir şey olmaz. Hosting ya da server hizmetleriyle alakalı bir yorum yapamam. Hatırladığım kadarıyla 1 sene önce bir kere vps aldım kendilerinden ama bu tür mesaj gelmesi için bir seçeneği işaretlemediğime eminim. Hadi diyelim ki işaretledim; o zaman sistemde ondan çıkmak ya da telefonumu silmek için bir seçenek olması lazım.
Kendilerine göre bayram mesajı çok masum olabilir ancak her gün onlarca mesaj geliyor ve kimseden, alakam olmayan şirketlerden mesaj gelmesini istemiyorum.
Haksız olduğumu da düşünmüyorum.