Grafixea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 6 yıl önce filan 14 yaşında filan olmam lazım yani o aralar işte.
Annem saolsun kahvaltıyı hazırlayacak ekmek,biber,patates al kızartayım dedi bende nereye gitsem bisikletle giderim,bisikleti de çok severim.Bakkalda uzak zaten bisikletimde eskiydi abimden kalma sonra bayada ben kullandım bakkala giderken bisikletten tuhaf tuhaf sesler geliyor ama ben eski her zaman ki gibi diye pek de takmadım açıkcası hızlı bisiklet süren birisiyimdir yavaş gitmem kolay kolay.Ekmek,biber,patates aldım yokuş aşağı iniyorum sabah yol bomboş zaten hızlı giden adam,bir de yokuş eve daha var baya jandarma vardı tam önünden geçiyordum ki bisikletin ön tekerlek benden önce gitmeye başladı koptu Hani o direksiyon-tekerleğin birleştiği ters n gibi amastör yeri içeriden çürümüş çıkarken zorlanmış çıkan seste oymuş Neyse ben tekerleğin önde gittiğini görmemle koptuğu için hızla yüzüstü takla atmaya sürünmeye başladım direksiyon elimde tekerlek önde bisiklet arkada ben yerde yuvarlanıyorum Her yerim soyulmuştu ama baya baya.Yüzümün sol tarafı tamamen soyulmuştu iz kalır diye cok korkmuştum şükür kalmadı ama basit sıyırıklar değil.

Şuda var 20 yaşındayım hala bisiklete çok binerim ama o korkuyu atamadım her binişimde o tekerlek-direksiyon bağlantı yerini sıkarım ve san ki her an düşecek gibi hazırda tutarım seni atamadım hala onu.

Bu arada 20 dk filan yerde düşünce kalkamamıştım annemgil de sokağa çıkmıştı bu niye geç kaldı ben üçe ayrılan bisikleti köşeye koyup soyuk,kanayan vücudumla eve kadar yürümüştüm sabah erken kimse yok.
Bu arada biber ve patates paramparça olmuştu kalktığımda nasıl düştüysem o hızla artık.Şok haliyle parçalanan biberleri poşete toplamıştım
Hocam aşırı kötü bir durummuş sizin ki