Merhabalar,
Öncelikle bildirmek isterim ki Türkiye'de iPhone cihazlarının açılması kesinlikle yasaktır, sırf yasak olduğu için zaten değişim onaylanmaktadır; fakat siz önce açtırıp sonra getirdiğiniz için cihazınız garantiden kesinlikle çıkmıştır.
Ek olarak sabaha kadar şarja bırakmak zararlıdır, siz birde yan sanayi kullanarak yapmışsınız bu işlemi. %80 bataryada bir sorun vardır ve batarya sorunu için genpaya geri yollamanız ya da sağlam bir telefoncuda bataryaya baktırmanızda fayda vardır.
Bu saatten sonra yapabilecek tek yer telefonculardır ya da paranıza kıyıp genpaya vermenizdir.
Telefoncu bataryaya baktı batarya kaynaklı bir sorun olmadığını söyledi. Batarya çalışıyordu. Beyni yanmış gibi bir yorum yaptı, teknik birşeyler söyledi unuttum şimdi.
İphone 6 alıyorsun tamam ama niye yan sanayi kullanıyorsun git onuda orj al şimdi bi iphone 5 fiyatı vermeye değer mi ?
Dostum karıştırdım sarjları. Öncesinde 5s vardı bende. Evde de bir sürü sarj var, dalgınlık oldu tamamen. Yoksa takmazdım kendi orjinal sarjı varken.
genpa yerine appleye git bi randevu alıp. değişim olmazsa 1070 tl karşılığı yenisi ile değişirler.
Camında ufak bi kırık olduğu için değişim kesinlikle olmuyor. genpa 1300 dedi, apple daha uygun dediler, heralde dediğiniz fiyattır. Mecbur öyle yapacağım. En kötü telefoncu %50 ihtimalle ben yaparım dedi.