Sizi görmüşken sormadan edemedim.
Konu sahibi kusuruma bakmasın lütfen.
Sitenize yapılan saldırıları halledebildiniz mi?
Adsense İrlanda yetkilisi Cansu hanım ile yaklaşık 5 aydır bir çalışma içindeyiz. Durumu hem ona bildirdim hem de Adsense geçersiz tıkları bildirdiğimiz yere mail attım. Onların bana dediği Yetkilendirilmemiş site olduğu için sıkıntı yokmuş ancak bu tıkların olduğu sitenin ip no gibi bilgilerini de göndermek gerekiyor. Bunu yapan kişinin niyetini zaman içinde daha çok anladım. Bu kişiler şöyle bir sistem uyguluyorlar. İçeriklerini,başlıklarını,etiketlerine kadar çaldıkları sitenin o sayfasını aşağı çekerek kendileri aynı içerik ile yükselmek için hem reklamları başka bir sitede döndürerek Adsense gözünde sitenin itibarını düşürmeye çalışıyorlar hem Google indexste çaldıkları sayfayı öne çıkararak sizi ileri sayfalara atmaya çalışıyorlar. Yani senin içeriğini komple çaldıkları yetmiyor seni Google indexsinden de silmeye çalışıyorlar. Bu kişiler o kadar şerefsizler ki göze çarpan hiti yüksek ve Alexası çok iyi konumda olan Popüler siteleri hedef seçerek Kahpece bir rekabet içine girmeye çalışıyorlar. Memlekette ekmeğini helal yoldan kazanmak için gece gündüz Pc başında çalışanlar olduğu gibi asalak gibi o sitelerin ve site sahiplerin sırtından geçinmeye çalışan zavallılarda oldukça çok maalesef. İşin kötüsü bunu onlara sorduğunda aldığın cevap yaptıkları eylem kadar şerefsizce.