Kendisiyle 2 Aydır Çalışıyorum Gerçekten Çok İlgili ve Beyefendi Bir Kardeşimiz 7/18 İletişim İmkanımız Oluyor Kendisiyle Şu Ana Kadar Bir Sorun Yaşamadım Yaşayacağımı da Düşünmüyorum
Kendisiyle biraz görüşme fırsatım oldu sütüne konuya rastladım oldukca beyfendi birisi ve çook bilgili birisidir
Yurtdışı lokasyon reseller paketim bulunuyor, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Dilediğiniz zaman ulaşabilecek olmanızda ayrı bir artı yönü.
Valla Upload ve download için kullanıyorum hızlar vs güzel sıkıntı yok fiyatı da uygun ödeme konusundada sıkıntım vardı biraz anlayış gösterip süre tanıdı kendisi ilgili bir arkadaş

ben sorun yaşamıyorum 2.ayım bakalım
Firmayı hiç kullanmadım ama sahibi son derece beyefendi ve işine önem veren bir kişidir.
Kendisiyle, piyasadaki firmaların birçoğunun müşteri memnuniyetini önemsemediği konusunda ufak bir konuşmamız olmuş ve kendilerinin bu duruma düşmemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtmişti.
Yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. Yorumları gördükçe mutlu olmamak elde değil.
Bu arada konuyu açan Serkan beye'de ailemize hoş geldin demek isterim.