Bundan 3-4 ay oncede bır mıktar degısıklık olmustu sonra duzelır gıbı oldu ve bu hal
Bakın bende gosterımler başlar ve ucret kesımı 1-2 saat sonra olurdu ama suan anında oluyor şu kadar harcama oldu dıye hemen gostermeye baslıyor.
sanırım sıstemde bır acık vardı ve onu kapattılar
Yo aslında ne kadar miktar harcandı reklamın yanında To-gider vs hep gösteriyordu. Belki sen yeni Facebook arayüzünü kurcalarken bunu ortaya çıkardın farkında değilsin. Şimdi şöyle birşey anlaşılan Faceook büyük pazara öncelik veriyor fakat Google bu aralar Reklamlardan büyük kar yapmış. Hali ile Facebook az kazandırınca hatta kazandırmayınca insanlar Adwordsa daha ağırlık verecek ve bir süre sonra Facebook bir çözüm bulacaktır diye düşünüyorum. Zira bu şekilde geri dönüşüm çok az olunca insanlar ya reklam vermeyi bırakacak ya da verilen para miktarını benim gibi azaltacaklar. Ben günde 100 liradan 50 liraya şimdide 30 liraya düşürdüm. Böyle giderse 20 Facebooka reklam vereceğim 80 lira günde Adwordsa ve Faceden Gruplara üye olarak insan çekmeye çalışacağım olacağı bu zaten.