DNSZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GO C9 GO

Allah'ın kumar işlerinde sana yardımcı olacağını sanmıyorum ama ben bikaç şey söyleyebilirim. Takımların harita kompozisyonlarına bakmak ana kural örneğin tsm train haritasında imkansız kaybetmez, tsm nin train maçında oran %1 de olsa varı yoğu koyacak 400 $ ı alacaksın

dreamhacks turnuvasında şike olduğunu düşünüyorum o yüzden bu turnuvaya fazla oynamayın. ben oynadım ama size önermem

çok geniş, buraya aklımdaki herşeyi yazarsam rahat 3000 kelime tutar. Sana verebileceğim tek öneri 250 lira sermaye aç kendine, 3$'lık silahlar al ucuz ama çok olsun, bunları basa basa oyna. 250 lirayı çöp et anlayacağın. O arada takımları az cok anlarsınız, hangi oyuncunun oyunda olduğunda maçı kazandığını filan anlar, bi çoğuna hayran olursunuz. Adamlar hayvan gibi hareketler yapıyolar içim gidiyo bazen

çok iyi para kazandırıyor, normal iddaa dan daha karlı. tek maç olduğu için risk daha az, aslında tüm risk aynı ama hem gelir hem de riski daha az görüyorum şahsen. Eğer tamamen buna abanıranız günlük 500-600 dolara kadar kazanırsınız ki twitch yorumlarında csgolounge'dan mercedes alan birini görmüştüm kazandığı tüm kuponları infografik yapmış psikopat

demir gibi irade + sabır = gg wp

Envanter 800 doları görmüştü sonra item satarak cart curtla bıraktım lounge'u ama dediklerinden sonra tekrar başlama hevesi geldi içime