Lounge da tek seferde 2-3 awp asiimov kaldırmışlığım var.

Sana şu kadarını söyliyim, kazandığım %13'lük %17lik maçları göz önüne aldığımda; kesinlikle takıma göre hareket etmemen gerektiğini söylüyorum.

Turnuva sayfalarını aç, takımların diğer turnuvalardaki durumlarına bak, hangi takımın turnuvayı geçmeyi garantilediğini hangisinin kazanmak zorunda olduğuna cart curda bak. Fikstürlere bak. Kısacası puan durumu ve fikstür ile turnuva sistemini incele. Maçı yapacak takımdan birisinin kesinlikle yenmeye ihtiyacı var ve diğeri garantilemiş ise; oranı düşük olana ver. Fakat, oranlar %50 %50 civarındaysa oynama çünkü aynı güçteki takımı elemek için garantileyen takım maçı kazanma çabasında olabilir vs.vs.vs.

Kısacası, takımların güçlerini tam olarak bilmeden kendi mantığın ile hangisinin kazanacağını belirle.

Ardından, maç saatleri ve oyuncuların nereden geldiklerine, turnuvanın online olup olmadığına bak.

Mesela bizim Space Soldiers'ın sabah 7de 8de maçları oluyordu. Adamlar uyku sersemi giriyorlardı oyuna ve etkiliyordu ister istemez onları. Aynı durum yabancı takımlar için de geçerli.

hltv.org a gir harita sonuçlarına bak, maç başlamadan yarım saat önce haritalar açıklanır genelde, atıyorum a takımı çıkan haritaların 2 sinde üstün gözüküyorsa ve bu haritalardan birisi b takımının picklediği haritaysa kesinlikle a takımına oyna adamların 2-0 kazanma olasılığı muhtemel.

Şu an aklıma ne gelirse söyledim, ama basitçe mantığını koyarak oyna, kimseden analiz bilgisi isteyerek onlara göre hareket etme.