integral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben mi yanlış anladım yoksa siz şunu mu demek istediniz: "Parayı ödedikten sonra adresi öğrenirsiniz."

Peki biz sitenin ne olduğunu, işimize yarayıp yaramayacağını nasıl bileceğiz ki sadece şu yazdıklarınıza bakarak?
evet doğru anladınız, hiç bir yerde eşi benzeri bulunmayan bir fikir satıyorum

bu fikirin ayda 1500 lira kazanabilmesi için bu fikire sadece bana değil benden satın aldıktan sonra yatırım yapılması gerekmektedir.

Çok düzgün bir reklam kampanyası vb. ile

yani kısacası sermayesi güçlü olan bir insanın yapabiliceği birşey sadece.

benim sermayem olmadığı için fikrin üzerine yürüyemiyorum sermaye sahibine fikir + 27.000 üyeli ( gerekli açıklamaları konu başında yapmıştım )

siteyi satıyorum.

yani kısacası bu fikiri herkese bedava verdikten sonra siteyi satmamın bir anlamı kalmaz.

1000 liraya scripti kodlatırsın, yada kendin yazarsın, ha benimki gibi uzun bir imajın olmaz türkiyedeki dünyadaki ilk sistem denilemez. kopya olur ama amacım müşteriyi korumak olur.

zorla satmıyorum birşeyi herşeyi net şekilde açıkladım neden böyle olduğuna dair

belirtilen şekilde satış gerçekleştiriyorum yanılmıyorsam, bu tarz bir yorum r10 kurallarına göre ceza sebebi sabit konuda belirtilen.

satılmaz isede çokta önemli değil uzun süredir emek verdiğim bir süreç ayda 3 - 4 kişi sitede paypal ile birşey satın alıyor onların eğlenme amaçlı sunucumun bir koşesinde kalır.

ileride çok para edecek bir sistemi bedava olarakta tanıtmaktansa satamam 3 - 4 kişiyi eğlendiririm daha iyi