Site adresi : Yalnızca satın alacak kişiye verilecektir.
Site için istenen fiyat :
4500TL
Sitenin aylık getirisi: site içerisindeki sanal uygulamanın satışına bağlı olarak değişir adsense 2 tl , site satışı 2 - 10 tl
Sitenin açılış tarihi: 15 ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun
Günlük hit sayısı: 150 tekil hit 400 sayfa goruntulenme
Ziyaretçi kaynağı: %90 google / kalan sıkı takipçiler
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet özel script
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Öncelikle satma nedenim öğrenci olduğum için sistemi tanıtıcak yeterli sermayem bulunmamasıdır. Doğru reklamları yapacak kadar bir bütçem olmadı bu sistem için r10dan özel script yazdırdım 1000 tl ye ( 1,5 sene önce ) daha sonra php de kendimi geliştirerek var olan sisteme çok güzel özellikler ekledim.
Hiç bir rakibi yok hiç bir eşi benzeri yok, sermayem olmadan proje çöp oluyor kendi satış sistemi var ( sanal bir şey satıyorsunuz )
Ve projeyi doğru kullanan insan yani sermayesi olan insan reklamlarla ayda 1500TL (Sadece oluşturduğum sanal şeyi satarak) kazanabilir
Adsende vb. bundan bahsetmiyorum bile
En önemli eksik telefon ile satış desteği veremediğimden kaynaklandı.
Paypal kullanan insanlara sattım, fakat 13-16 yaş kesiminde insanlar ağırlıklı olduğu için o kitleye satışı kaçırdım.
Hergün mailler alıyordum telefon desteği ne zaman gelecek diye...
Ama çok geç değil üye olan herkese üye olurken telefon numarasını sorduk ( zorunlu olarak değil )
herkesin mail adresi var.
toplam 27.000 üye var. 1,5 seneden beri özel reklamlar ile sadece bu siteye ilgisi olanlar yani satış kitleniz hazır.
Site adresini yalnızca satın alan kişiye verme konusunda ciddiyim.
Adresi bilmeden nasıl satın alacağız? diyebilirsiniz.
Fakat bu bir haber sitesi flash oyun sitesi gibi bilindik bir konsept değildir. Konsepti bilen kişi fikri çalıp yeni rakip siteler ile gelebilir.
Hem kendimi , hemde satın alacak kişiyi koruduğumu anlarsınız bu yöntem ile
Zaten ana konuyu verdim
Oyun üzerine kurulu Türkiyede ve
Dünyada ilk ve tek sistem
27.000 üyesi var
takipçileri var.
asıl para kazanma kaynağı yine kendi fikrim olan satış konsepti.
google dan gelen hitler içindeki konulara geliyordur o konulardan insanları siteye kullandırmaya yoneltmek çok kolaydır.