Konu
Satış
Dükkanı kapatık Toptan Satış Yapıyorum
18-07-2015, 14:00:38
Hellking
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayar Dükkanımı Kapatığım içi Malzemelerimi Toptan Satıyorum Ciddi alıcılar varsa benimle İstanbul içi Görüşü Malzemeyi yerinden Görüp ala bilirler Toptan hepsini 3000 tl verice m Bana malzemenin gelişi 4500 tl dir. Ürünler Sıfır Olup Hiç Bir şekilde deforme vs Sorunu yoktur. İst içi Gel gör al git hesabı yapılacaktır Pazarlık Varmıdır Diyen soran olursa az çok olacaktır. Ama Olucu Arkadaşlar Lütfen uzak dursun sonuçta bende zararına satıyorum yeni iş yapacak arkadaşlar umarım işlerine yarar dükkanı kapatmamın sebebi tamamen farkı bir sektöre atılmamdır.ürünlerde kusur yok sıfır üründür. istanbul dışı önce ödeme sonra kargo şeklinde göndereceğim istanbul içi elden teslim diyorum saygılarımla umarım alıcak arkadaşın elinden tutmuş olurum iyi forumlar
Elimde 2 ci el çalışan ddr 2 anakar işlemci vs ram lerde vardır gelin görüşürüz Ürünlerin Hepsi A kalite Ürünlerdi Hepsi Temiz Ürünlerdir.Ürünlerin Bazılarının Fotolarını Koymadım koya bildiğim kadarını koydum Saygılarımla Malzemelerin Hepsi Dolar Kuru Üzerinden alınmış olup hiç bir şekilde yeni Kur üzerinden hesaplanmamıştır. Hayırlı forumlar
0530 459 14 56 iletişim numaram
Ürünlerin fotoları