bende zaten onu diyorum 10 k-30 k arasi erişim yani gosterim almasi gerekir reklam 10 tl gunluk dediğim gunluk erişim ortalama 10-30 k arasi çıkıyor
ama 597 erişim 10 tl harcıyor bana dediği en az 10 bin erişim olucak neden 597 erişimde 10 tl harcıyor
örnek :
Arkadaşım senin hepten azmış. Ben iki gün önce 45 liralık reklam verdim.Mecbur reklamı düşürdüm. 45 lira ile Adsenseden gelen kazanç yaklaşık 10 lira. Yani 35 lira zarar. Tamam Faceden gelen ziyaretçi To ve Tbm değerlerini yükseltiyor ama verdiğin kadar bile kazanamayınca artık Face ile ancak büyük markalar belirli düzeyde çalışırlar. Bir süre sonra bir şeyler mutlaka düzelecektir. Hadi Faceye reklam vermedik diyelim To ve Tbm değeri düşeceği gibi Face bizlerin paylaşılan,beğenilen içerikleri face sayfalarından sildiği gibi azar,azar takipçi sayımızı da düşürüyor. Anlayacağınız Webmasterleri reklam vermeye teşvik edici bir strateji uygulayarak bizleri faceye gebe bırakıyorlar. Olacak olan arkadaşında dediği gibi Google Adwords bu fırsatı değerlendirecektir.
Gecen haftaya kadar hersey guzeldi ama biranda hersey bitti. Facebook havalara girdi. Ama bu boyle gitmez. Bunu google goruyor. Google reklam verenleri kendine cekmek icin bir yol bulacaktir bir sure sonra insanlar facebooktan sikilacaktir o zaman gorurum ben faceboku
İphone 6 plus ile TapaTalk ile yollandı
Mutlaka bir Alternatif çıkar Face bakacak ki küçük müşterileri kaçırıyor ona göre bir çözüm üretecektir.. diye umuyorum.