Dostnamez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim gireceğim içerikler konusunda çok açıklayıcı oldu ayrıntı şuan için daha iyi olacak bunu anladım

Peki seo konusunda ne önerirsin link alma çalışma v.s ? Vede sitenin seosu konusunda uygulayıp çok yarar gördüğün birşey varmı keyword felan girme v.b alanlarda yada herhangi birşey
Wordpress için SEO eklentisi kullanıyorum. İçeriğe özel, Description ve Keywords giriyorum. Tag olayına gelince ben şahsen 7, 8 içeriğin birinde giriyorum. O da işte dört beş kelimelik.

Dostum işin açıkçası şimdi yalandan yere lafıda dolandırmak istemiyorum. Mesela SEO için kendime özel taktiklerim var. Bu taktikler beni ben yapan şeyler. Bunları açık bir şekilde yazamam. Ama backlink gibi şeyler yapmıyorum. Yapmak istersen tavsiyem abartmadan sistematik dışı bir şekilde bu çalışmayı yap.

Bunların daşında içerik girecek ve hit çekebilecek konu bulmak için tavsiyem, teknoloji forum sitelerinde insanların son konulardaki ilgi odaklarına bakın, hatta bir forum başlığında, kullanıcının sormuş olduğu soru bile size ilham verebilir.

Yandex keyword'ü kullan, yandexte 10 kez aranan kelime googlede 1k aranıyordur.

Yabancı teknoloji sitelerinde gezin, yeni çıkan ürünler genelde hep oradadır Cnet gibi. Kaynak bulup araştırma şansın varsa burada tanıtılan ürünler için yazılar yaz.

NTV TRT gibi haber sitelerini dolaş, bu haberlerin çoğu TV de yayınlanıyor. İnsanların TV de izlediğinde birbirlerine anlatabilecekleri veya çok akılda kalabilecek teknoloji haberleri araştır ve özgün bir şekilde sitende yayınla.