Okul dönemi yaklaşıyor. Kitlesi ve çevresi olanlar için güzel kazançlı bir iş fırsatı sunuyoruz.
Öğrenciler tarafından ilgi gören ve satılan
İngilizce kitabımızın ve
Tarih kitabımızın internet, sosyal medya ve il bazlı fiziki dağıtım ağına katılacak satış ortakları aramaktayız.
Kitap ismi:
Hafıza Teknikleriyle İngilizce Kelimeler (3 CİLT TEK KİTAPTA 7500 kelime öğretimi)
Kitap etiket fiyatı: 49 TL
Kitap kar oranı: %50 + VE ÜZERİ
Minimum sipariş adeti: 24 Adet
Birim fiyatı: 20 TL
Kitap Özelikleri: 1.Hamur, beyaz sayfalı kaliteli yeni basım kitaptır. Ambalajlı, açılmamış 15'li koli içerisindedir.
Kitap ismi:
Hafıza Teknikleriyle Tarih (Şifreleme, hikayeleme ve çağrışım teknikleri)
Kitap etiket fiyatı: 40 TL
Kitap kar oranı: %50 + VE ÜZERİ
Minimum sipariş adeti: 24 Adet
Birim fiyatı: 18 TL
Kitap Özelikleri: 1.Hamur, beyaz sayfalı kaliteli, yeni basım kitaptır. Ambalajlı, açılmamış 24 lü koli şeklindedir.
Satış İmkanları:
Facebook eğitim, ingilizce, kpss, ygs, lys, tarih sayfalarında tanıtım, facebook reklamları, google adwords reklam ağı, instagram, twitter vb sosyal medya sayfalarından, alış veriş siteleri veya yüksek hitli internet sitelerinde reklam vb internet ortamında satılabilecek tüm eğitim portalları,
İngilizce, kpss, ygs kursları, eğitim kurumları, kitapçı veya kırtasiyelerle birebir anlaşmalar yaparak toplu satışta yüksek kazanclar da elde edebilirsiniz..
Kitabın yayıncısı olarak stok sorunumuz yoktur. Gönderimler faturalıdır.
Nasıl Kazanç Sağlarsınız? :
Çalışma prensibimiz: Güvenli e ticaret için yayınevimizden, belirtilen minumum adet kadar kitabı birim fiyatı çarpımınca toplu olarak alıp, alıcıya etiket fiyatına veya ufak indirimler yaparak belirleyeceğniz fiyata satarak yüksek kazancınızı sabitlemiş olursunuz.
Siparişlerinizi özel mesaj atarak verebilirsiniz. Birim fiyatlar kısa süreliğine r10 'a özel çok uygun seviyeye çekildi.