Hemen deniyorum kardeşim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:48:51 -->-> Daha önceki mesaj 02:40:32 --
meher kardeşimin kodu çalıştı.
Hepiniz süpersiniz... Çok ama çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında orjinali normalde hep /izle/ idi. Geçenlerde kalıcı bağlantılarda silinmiş ve haliyle wordpress standardı /tag/ olmuş.
Geri düzelttim normal haline aldım /izle/ şeklinde ama biraz geç uyandım bu ayarın bozulduğunu farkettim.
hal böyle olunca 4 bin kadar /tag/ şeklinde indexlenme olmuş, ve sürekli WMTOOLS 404 hataları veriyordu.
Siteyi açıkçası etkilemedi herşey normal hit durumum aynı... Ama yinede ne olur ne olmaz tedbir almak istedim.
Şuan sorunsuz çalışıyor /tag/ olan indexler google dan /izle/ olarak güncellenene kadar kodu .htaccess te kullanacağım.
meher kardeşim bu kod sitenin başka bi yerinde yönleme vs.. yapmaz dimi? Sakat bi durum olmaz yani? Kontrol ettiğim kadarıyla sorun yok ama yinede sorayım dedim.
Çok tşkler tekrar hepinize beyler.
Tag alt klasörünü izle alt klasörüne yönlendir diye komut verdiniz. Bir sorun çıkarmaması gerekir.
.htaccess ile ilgili sorun şu olabilir. Komutlar yukarıdan aşağıya okunur. Bazen bir kodun altında kalan diğer kod etkilenmiş olabiliyor.
En alta eklediyseniz zaten başka bir sorun çıkarma ihtimali aklıma gelmiyor hocam.