Resul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çok yanlış bir savunma şekli. Yani savunuyorsunuz demiyorum, ama firma kendini böyle savunuyorsa çok yanlış. Öncelikle sadece Metro Turizm olarak değil, toplum olarak yaptığımız hatalardan ders çıkarmalıyız. Araç sayısı fark etmez, sonuç olarak böyle şeyler yaşandığında "Kaza ve kadere inanmak imanın şartıdır" açıklaması kurumsal bir firma için çok, çok ve çok komik bir açıklamadır. Benim beklentim bir firmadan;

"Araç sayımız evet diğer firmalara göre gayet fazla, ama eğer yaşanan kazadan bizden kaynaklı bir sorun/ihmal varsa derhal tespit edilecektir." açıklaması olmalıydı...

Kaldı ki, bir üst konuda yazdıklarımı da okursanız sadece kaza meselesi de değil. Hizmetleri de kötü.

Tekrar ediyorum eğer Metro Turizm benim firmam olsaydı, bu kadar da çok araç filom olsaydı, yaşanan kazalarda "araç sayımız çok" demek yerine "biz bu kazaları, bu kadar çok aracımız olmasına rağmen nasıl en aza indiririz?" diye düşünürdüm....
Usta zaten ben polemiğe girmiyim diye ortaya konuştum yoksa şimdi onlarca alıntı gelecek laf atan olacak. Allah'tan saygı çerçevesinde alıntı yapan biri çıktı da cevap vereyim dedim.

Metro'nun hizmet kalitesi belli zaten dediğim gibi 2-3 sene önce kullanıyordum ondan sonra benden uzak Allah'a yakınlar.

Fakat burada tartışılması gereken "OTOBÜS FİRMALARININ YOLCU TAŞIDIĞINI FARK ETMEMESİ" olmalı. "METRO YÜZÜNDEN İNSANLAR ÖLÜYOR" değil.

Şu an 303 Yenibosna - Silivri hattında çalışan otobüsler 100 kişi alıyorlar tıkış tıkış ve gözlerimle şahit oldum şehir içi yolda 90'la gittiklerine. En ufak bir kazada neler olacağını sen tahmin et. Dediğim gibi çok özele inmek yerine genel olarak otobüs firmalarının, şoförlerin yolcuları umursamamasını tartışmalıyız.

Ben sırf bu yüzden Pamukkale kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.