Site adresi: çoklu site satışı olduğu için ciddi alıcılar tel ile erişim sağlarsa gereken bilgiler iletilecektir
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1000 TL yada Laptop pc tarzı takas ( çok eski makineler ile ilgilenmem )
Sitenin aylık getirisi: çalışmaya göre değişmekte ortalama 300-1000 TL arası gelir elde etmişliğim oldu
Sitenin açılış tarihi: 2014 - tamamı 1 yaşın üzerinde, bazı siteler daha da yaşlı, bazı domainler ise 10 yaş üzeri...
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber ve Film
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR6 - 0 aralığında toplam 35 site
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle.
Hosting dahil midir: Değildir - Dilerseniz tamamı farklı ip lerde barınmakta oldukları hazırdaki hosting firması ile devam edebilirsiniz.
Aylık ödemesi 160 TL - 3 aylık peşin ödenmesi durumunda 360 TL ye bütün sitelerinizi barındırabilir ve tamamına farklı A-B-C class ip ler atayabilirsiniz. ( kurulu düzen de bu şekildedir )
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ücretsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Sitelerin gelir kaynakları tanıtım yazıları ve footer link satışlarıdır.
1.5 yıldan fazla bana gerek r10 dan gerekse de farklı platformalardan iletişim halinde olduğum firma ve seo sağlayıcıları aracılığı ile ekmek kapısı oldular. Gerek domainlerin takibi gerekse de reeldeki mesleğimi kendi işyerimde icra edecek olmamdan dolayı siteler ile artık ilgilenmem oldukça zor bir hal aldı. R10 daki konularımdan da takip edebileceğiniz üzere uzun süredir R10 a dahi erişim sağlayamadım.
Örnek olarak bütün sitelerden sadece tek bir footer link satışını adedi 5 TL den verdiğim hesaplanırsa yaklaşık aylık tutar 150 TL civarı tutmaktadır.
Ayda sadece bir kez 2-3 TL arasında tanıtım yazısı verildiğinde de toplam 75 TL ödeme alınabilmektedir.
Toplamda ise; ayda 1 tanıtım paketi ve footer link çıkışı sitelerin masraflarını gidermekte üstüne kar bırakmaktadır. Sitelerin şuan için tek masrafı hosting gideridir. Pek çok domain hali hazırda uzatılmıştır. Dileyenlere uzatmadıklarımı ( kaçırdıklarımı yada bıraktıklarımı ) da teslim edebilirim.
İster bu işin ticaretini yapmak isteyenlere iyi bir yatırım, isterlerse de hali hazırda footer link ve tanıtım yazısı alımını sürekli yapmakta olan firmalar için ekonomik bir çözüm olarak düşünülebilir. Satın alacak kişiyi Hali hazırda sitelerde linkleri bulunan firmalar ile de görüştürebilirim.
İletişim için : 0 555 316 88 65 telefon numaramdır, sırf meraktan yada nasıl gelir elde ederim işin incelikleri nelerdir gibi çok fazla soru ile maruz kalmamak ve bahsettiğim gibi sürekli R10 da aktif olamayacağım için telefon aracılığı ile iletişim kurulması gerekmektedir.
Ciddi olanlar zaten tel ile iletişim kurmak isteyecektir - ve akla gelen soruları cevaplarım.