7x24NET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin bir sucunuz yok, suc verimerkezinde, adamin cok onemli bilgileri de olabilirdi ve siz kotu niyetli olsaydiniz bu bilgileri ele de gecirebilirdiniz.

Datacenter format attiginiz icin sansli bu durumda, yoksa cok daha buyuk belalarla ugrasabilirdi veri guvenligi nedeniyle.

Siz de bir sorsaydiniz yahu en azindan, benim makinam windows hemserim debian var bunda ne is diye. =)

Degisik bir tecrube olmus.
ne yazık ki katılmıyorum size. verimerkezi tarafının suçu var orası kesin ama bu onlar için çok ama çok ufak bir hata. çoğu sunucunun vga girişi arkadadır ki kabin gibi bir ortamda yanlış sunucuya takabilirler. bence yapılması gereken debian olarak gördüğünüz anda iletişime geçmek olmalıydı. ortada olması gereken bir windows sunucu var ama kayıp. onun yerine debian sunucu var. yapılması gereken en son şey sanırım windows sunucuyu aramak yerine debian'ı formatlayıp windows yapmak

edit : diyelim ki verimerkezine "nasıl yanlış sunucuya bağlarsınız, sizin yüzünüzden yanlış sunucuyu formatladım" derseniz ve size "biz sadece yanlış sunucuya taktık, sunucuyu kontrol etmeden formatlayan sizsiniz. kvm'in tek amacı format değildir." dese ne diyeceksiniz.