Birde şey var web tasarımda duyduğum
+ İşinizin sözleşme gereği 16 gün içerisinde teslimi olacak
- 16 gün geçerse paramı alırım ama zaten ne var canım bunda bende zamanında ders , kurs falan aldım bende yaparımda çok yoğunum
( 100 TL'ye herşey dahil sistem yaptırmak isteyen bi zihniyetti

sınırsız host olmassa olmazı )
fakat yabancı bir müşterimde şunu yaşadım taktir ediyorum
+ Merhaba , Web sitesinde istediğiniz özellikler sözleşme gereği 2 hafta içerisinde tamamlanamadı dilerseniz hemen banka hesabınıza iadeyi gerçekleştirebilirim ?
- Hayır attığınız ekran görüntülerini çok beğendim ve gelişen bir şey için 1 hafta daha bekleriz problem değil bitmek üzere olan birşeyi çöpe atmak çok saçma olur
ve yabancı olan 17 sayfalık bi dosya gönderdi web tasarıma başlamadan anlayalım diye yabancıların sevdiğim yanı Türklerde ise hakkımızda metni yollamadınız beyfendi diyorum adam bana
Amaaan ne olacak canım yaz birşeyler diyor
Yurt dışını bilmiyorum da bizde acelecilik ve işi küçümseme hat safhada.
Ufak basit iş zaten 2 dk 'lık işi var.
Çok sık karşılaştığım bir durum, müşteri google içerik ağı reklam çalışması için 7'li set banner tasarımı yaptırmak ister.
Ben: Tabi yardımcı olalım grafik biriminde ki arkadaşımın yoğunluğuna göre en geç 1 iş günü içerisinde çalışmanız size onaya sunulur.
Müşteri: Çok acil bugün yapılması lazım. (Mesai bitimine yarım saat var) Her şey hazır zaten bende tasarımcıyım 2 dakikalık işi var, basit bir işlem.
- Ee o zaman sen tasarımcısın 2 dakikalık işi var neden bana geliyorsun?
@fatihbulut; Evet adamı ararsın açmaz bi sorun değildir ama sen toplantıdasındır , yemektesindir vs. 5 dk ulaşamadınmı seni *********** bile bilir