Vereceğim Bilgilerle ister adsense isterseniz partner olarak kazanabilirsiniz. Bilgi değerlidir.
Neler Yapıyorum?
Youtube kanal açma ve ince ayarları
Kazandıran Kategoriye Ait (Başlık,Etiket,Niche Kelimeler,Açıklamalar,Anahtar Kelimelerden) oluşan Dosya Veriliyor.
7/24 destek sağlıyorum. Bilgisayar başında olmasam bile telefondan gerekli yardımı yapıyorum.
Gmail ve Youtube için devamlı telefon doğrulamayı nasıl yapacağınızı gösteriyorum.
Ünleme düşmemeniz için ne yapmanız gerektiğini anlatıyorum.
Dünya engelini nasıl geçeceğinizi gösteriyorum.
Youtube dışında kaynakları nerelerden bulacağınızı gösteriyorum.
Eğitim videoları hazır bundan sonra videolarla eğitim veriyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatım yapıyorum. Anlamadığınız yerde Skype tan destek sağlıyorum. Skype: youtube.parakazan FİYAT 200 TL Alternatif Kategoriler videosunu da hazırladım. Kazanmamak için hiçbir sebebiniz yok yeter ki çalışın. Yeni içerikler üstünde çalışıyorum. Takipte kalın....
KAYNAKLAR HAZIR ARKADAŞLAR VİDEO BULMA KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMAYACAKSINIZ!
VEEE TEK TIKLA SPAMLAYABİLECEĞİNİZ BİNLERCE KANALI NASIL BULACAĞINIZI GÖSTERİYORUM Eğitim Alan Arkadaşlara SmartRender Programı Aylık 20 TL'dir. NOT: Kazanma garantisi vermiyorum arkadaşlar sizin azminize kalmış birşey o gereken özeni göstermezseniz kazanmayı beklemeyin.
Smart Render --->
http://smart-render.com/
Arkadaş gerçekten çok ilgileniyor. Ne zaman soru sorsak anında cevap veriyor. Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine
7/24 Hizmet, Sıfırdan bu işe giren biri olarak insanı prof. bir şekilde eğitim sağlıyor. teşekkürler.
Arkadaştan eğitim alındı ilgili bir arkadaş teşekkür ederim kendisine. Umarım faydasını görürüm..
Arkadaş son derece ilgili bir şekilde konu hakkında en kritik bilgileri verdi ve inşallah kazanç çok güzel olacak. Hazır arkadaşı yakalamışken bilgi bakımından sömürün

kolay bulunan bilinen şeyler değil.
Merhaba.
Eğitim alınmıştır, oldukça ilgili bir arkadaş.
Harika püf noktaları verdi teşekkür ederim.
50 TL ye yöntem alınmıştır. Kubilay kardeşimiz genç ve dinamik yapısıyla çok ilgili. Bizzat tek tek her şeyi gösterdi. Şimdi Videoların izlenmelerine ve kazanca bakacağız. Sonuçtan sizleri de bilgilendireceğim.
yok böyle bir şey.
hobi olarak yapıyordum ama para kazandığımı görünce bu iş benim hoşuma gitti. teşekkürler kubilay destek ve eğitim için..
Arkadaştan bilgiler alındı Ödemesi yarın gündüz eft olarak yapılacaktır. Teşekkür ederim ilgi alaka için
Kendisi bizzat yanıma geldi ve eğitim verdi. Allah razı olsun. Yöntemi alacak olan arkadaşlar gözü arkada kalmasın yöntem sağlamdır.
Forum dışından bir arkadaşımızın kazancı. Eğitimler devam ediyor.
Alıntı
Çalışan Kazanıyor
Yoğun Olmam Sebebiyle Konuya Yorum Yapamamıştım.Arkadaştan 8 Gün Önce Eğitim Setini Almıştım.Sağolsun Her Konuda Yardımcı Oldu. Kanallarla Çok İlgilenemediğimden Dolayı Çok Yüksek Bir Kazancım Yok Fakat Başlangıç İçin İyi Olduğunu Düşünüyorum.