hocam güzel söylüyorsun da benim bir sorum olacak. madem sürekli içerik girin diyorsunuz ya, benim eticaret sitelerim var ve ben girilmesi gereken tüm ürünleri girdim, açıklamalarını yazdım. artık yapacaklarım bitti. şimdi ne yapacağım. aynı ürünü tekrardan mı gireyim, alakasız ürün mü gireyim. anahtar kelime domaini olan bir sitem var ve bunu sürekli güncel tutmak için ürünleri günlük giriyorum, açıklamaları ve etiketleri günlük olarak yapmaya çalışıyorum ki işlem uzasın sayfa güncel olsun. bu sırada alexa bile 600 000 lere kadar geriledi ancak kendi domainini bile aradığımda 3-4 sayfalarda geziyor. seo analizinde gayet iyi çıkıyor. böyle birşey daha önce hiç başıma gelmedi, şuanda aktif 8 eticaret sitem var. sadece bu sitem böyle, ayrıca farklı hostingi de denedim, bilip de denemediğim yol yok. şimdi eticaret siteleri için ne yapılmalıdır. teşekkürler.
Benim hiç e-ticaret tecrübem olmadı ancak sitenizin yanına blog oluşturarak yazılar paylaşabilirsiniz. Mesela sitenizde power bank var diyelim. Power banklar ile ilgili makale yazabilirsiniz. Sonra makale içinden 1-2 kelimeye sitenizde bulunan power bank ürününe link çıkışı yapabilirsiniz. Aklıma bunlar geliyor.