devletin başına geçinde siz toplayın o vergiyi.Ne kadar kolay sanılıyor.Sigara,araba ve benzinden gelen vergi olmasa devletin kasası sıfır.Millet matrah yazar ya dükkanına gelir vergilerinin bütçeye oranı %7 di en son hatırladıgım kadarıyla.%93 vergi yan vergiler ve ek vergilerden geliyor canım kardeşlerim.Her ay kdv ödediğim için "keriz la bu" diyen arkadaşlarım var benim.Türkiyede vergi felan ödenmiyor.Devlet toparlamıyor.Bir hükümet düşünün.Bütün arabalardan 0 vergi alıyor.Bütün halk ucuza araba aldı diyelim.Seçim öncesi ne kadar propaganda yapılırdı.Devlet bu popülist siyaseti izlemeyecek kadar aptal mı? elbet değil.Bu memleketin gerçekleri var.Gider göstermek için oteller yaptılar değerli otel sahipleri.Şu anda rus turist yok ortada Antalya'da Sezon sonu %40 çıvarı otellerin kapanacağı söyleniyor.İşte son böyle olur.Bu forumda bile konu açıldı "fatura lazım" diye.İşte o faturaları adam gibi göstermediğimiz için bu haldeyiz.Kimse ağlamayacak
.Barack obama konuşmasına neden "değerli vergi verenler" diye başlıyor acaba?Çünkü abd'de her zaman vergi veren üstte tutulur.Adamlar bağkuru ödemiyor her 3 seneye bir yapılandırma çıkıyor.Sonra ödemiyor.Devlet vatandaşını soyuyor diye zırvalıyorlar.Ben neden sgkyı düzenli ödüyorum.Güzel anlamda indirim olduğu için olabilir mi?Çok yakında yeni kanunlar geliyor.Artık vergisini düzenli ödeyenler "ciddi" indirim alacak.Teşviklerden yararlanacak.Benim cebimde veya banka hesabımda her zaman para olur.Ben neden kredi kartı kullanıyorum.Adam eşşek gibi fiş kessin diye.Halk asgarisini ödediği kredi kartlarıyla boğuşuyor diyeceksiniz.Bende boğuştum zamanında.Şimdi niye düze çıktım.Her harcadıgımı görüyorum internet bankacılığında hesabımı yapıyorum.Ekstre kesilir kesilmez hesabı ödüyorum.Sırf bunu fiş kessinler diye yapmıyorsam namerdim.Kaç kişi bu bilinçde sanmıyorum türkiye'de fazla yoktur.E-fatura olayı sayesinde bir sürü hosting domain aldığım yerden fatura alıyorum.Bu kolaylıklar çoğalacak.Maliye yeni yazılımıyla banka hesaplarını bir güzel kontrol edecek.O zaman görürüm ben bu halkı