@Prostavaryo;
Hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık. Gerçekten çok kaliteli ve işlevsel bir eklenti sunmuşsunuz bizlere. Şu an için Free sürüm ihtiyaçlarımı görüyor, lakin yetersiz geldiğinde Pro sürüme geçmeyi plânlıyorum.
Bir sorum olucaktı. Geçenlerde "Autoptimize" adlı bir eklenti keşfettim. Onun da optimize ve cache olaylarında yararlı olduğunu keşfettim. Şu anda sitemde her ikiside aktif konumdalar. Sizin eklentiyle herhangi bir çakışma durumu olur mu acaba? Böyle bi feedback aldınız mı hiç? Ayrıca bu "Autoptimize" eklentisinin açıklamasında meşhur cache eklentilerine tamamlayıcı olarak kullanabileceğimiz dipnotu yer almakta. Bir de developer olarak sizin görüşünüzü merak etmekteyim. Teşekkürler.
İltifatlarınız için tşk ederim... Diğer cache eklentilerinde optimizasyon özelliği olmadığı için Autoptimize eklentisi kullanmak faydalı olabilir ancak WPFC'de zaten optimizasyon özellikleri var. Autoptimize ile çakıştığı ile alakalı bir geri bildirim almadım.
Siz hangi özelliğinden yararlanmak için Autoptimize eklentisini kullanıyorsunuz?