merhaba kolay gelsin öncelikle sayacını paylaştığım siteyi birinden aldım ;

hit 46 iken başladım içerik girmeye bu gün 100 tekil ilgilenirse 10k olur kesinlikle seo çalışması yapmadım sadece içerik girdim ve facebookta paylaştım elimde hitleri k lı olan sitelerde var sıkıldıkça içerik giriyorum bazen günde 1-3 bazen hiç ama bırakın düşmeyi aksine yükselişte tavsiyem kesinlinkle paket almayın seo çalışmalarında bir siteyi çöp edecekseniz buyurun seo paketleri var 5-10 tl ye artık bu tür çalışmalar siteleri sadece geçici yükseltiyor
10 liraya paket satıyorum ama kendim niye çıkarmıyorum site ??? bu kadar safmıdır netteki arkadaşlar kendileri neden çıkarmıyor site amaç sizce sadece hizmetmi ? sitenizi copy pastede olsa güncel tutun er yada geç ziyaretçi gelir er yada geç değer kazanır arama motorunda 20-50 arası hitli sitelerde adsense reklamları var ben 100 tekilde bile koyma gereği duymadım imkan varsa günde 2-3 içerik yoksa 2 günde bir girin en büyük seo taktiği sadece sitenize ilgi...
hocam güzel söylüyorsun da benim bir sorum olacak. madem sürekli içerik girin diyorsunuz ya, benim eticaret sitelerim var ve ben girilmesi gereken tüm ürünleri girdim, açıklamalarını yazdım. artık yapacaklarım bitti. şimdi ne yapacağım. aynı ürünü tekrardan mı gireyim, alakasız ürün mü gireyim. anahtar kelime domaini olan bir sitem var ve bunu sürekli güncel tutmak için ürünleri günlük giriyorum, açıklamaları ve etiketleri günlük olarak yapmaya çalışıyorum ki işlem uzasın sayfa güncel olsun. bu sırada alexa bile 600 000 lere kadar geriledi ancak kendi domainini bile aradığımda 3-4 sayfalarda geziyor. seo analizinde gayet iyi çıkıyor. böyle birşey daha önce hiç başıma gelmedi, şuanda aktif 8 eticaret sitem var. sadece bu sitem böyle, ayrıca farklı hostingi de denedim, bilip de denemediğim yol yok. şimdi eticaret siteleri için ne yapılmalıdır. teşekkürler.