venov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haksız değilsin, haklısın. Ancak burada diğer arkadaşın vurgulamak istediği sanıyorum ki şu; sen üyelik tarihi ile trade arasındaki önem bağını yanlış algılamışsın. Yine yanıldığın hususta şu; ben bu üyeliği açtım. 5 - 6 sene bu foruma uğramadım. Senin için ben değerli oluyorsam eyvallah o zaman.

---

Neyse konuyu saptırmayalım. Güzel eleştiriler alıyorum. Bu sayede işime yarayan bilgileri daha verimli ve hızlı topluyorum.
Ben eksik bilgi verdim orada 8 yıllık aktif üye demem gerekirdi.Eksik bilgi için kusura bakma.

TurkiyeDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yanlış anlaşılma olmasın yeni üye olanlar güvenilmez şu bu demiyorum. yazıyorsunuz hemen 2 satır yukarda eski üye önemlidir ona güvenırım dıyorsunuz.

Kaç tane kalifiye eleman çalıştırıyor? Kaç tane müşterisi bulunuyor? Kaç farklı hizmet sunabiliyor? Rakipleri ile aynı hizmetleri verebiliyor mu? bu konuda ne kadar bilgi sahibisiniz arkadaş hakkında.

Demek istediğim bu ticaret puanı üyelik tarihi arkadaşa hızlı giden atın b**ku seyrek düşer kelimesini kullandırma hakkı kazandırmaz.

Sponsor konusuna 5 yıldır girmediniz sanırım?
Neyini göstereyım Hosting Fırmaları kategorisine girin bakın onlarca bulunuyor.

Moderatör'den ricada bulunur bilmem ki verirlerimi veya verebilirlermi ayıklama yapılabilirmı vs banlanan üyelerin r10 yaşlarının yüzdesini isteyin.

Eminimkı banlı olan 0-1 yıl ile 5-10 yıl arasındaki üyelerin %40'ı 5-10 yıl arasındaki üyelerdir

Bazı şeyleri hayal gücüyle değil akıl gücüyle düşünmek gerekli demişsiniz.
Anlaşılan Akıl gücü ile düşünuyorsunuz.
Ben mantıklı düşünmeyı tercih ediyorum.

Bir konuda başarılı olmak R10 yaşı ile itrader puanı ile AKIL GÜCÜ ile olacak iş değildir. Başarılı olamak VENOV elinde piyasayı takip edip bireysel ve fiziksel çalışma gerekirtirir. Piyasayı iyi takip edip bilgili kişilerin fikirlerine saygı duyup her söyleneni dikkat'e almalıdır.
Varsayımla Hayal gücü ile Akıl Gücü ile olacak şeyler değil.

VENOV; Bir Düşünce ile karşılaşınca, zayıflar korkar, aptallar karşı gelir, akıllılar karar verir.

Düşüncen'de umaım başarılır olursun.

Daha fazla konuyu işkal edip amacının dışına cıkmasına sebebiyet vermek istemıyorum.

Düşüncelerim bu yönde doğru olduğunu düşünuyorum. Yanlışım var ise şimdide herkez'den özür diliyorum.

Saygılarımla,
İlk soruma cevap vermeden diğer tüm sorularıma cevap vermeye çalışmışsın. Yani kendine ait olan soru haricinde tüm sorulara cevap vermişsin ya da vermeye çalışmışsın. Aptal, zayıf, akıllı, akıl, mantık şu bu hiç tartışmayacağım bile çünkü seninle alakası olmayan mesaja alıntı yapıp birşeyler yazıp tartışma başlatıp arkadaşın konusunu dallandırıyorsun.