iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ay ya da 2 ay bedava kampanya yapan görmedim ben 1 tane gösterebilir misin? Ben ticaret ile ilgili bir yorumda bulunmadım, üyelik tarihi ile ilgili yorumda bulundum. Üyelik tarihi erken olup bu tarz hızlı giriş yapan üyeler bu forumdan en kısa sürede banlanmışlardır veya forumdan gerekli heyecanı bulamayıp ayrılmışlardır. Burada ticaret değil davranıştan bahsettim. Ek olarak 1 günlük üye olup 100 tane ticaret yapan üye ile 8 yıllık üye olup 1 tane ticaret yapan üyeyi karşılaştırmasında benim için 8 yıllık üye daha değerlidir ve ona daha çok güvenirim. Buradaki 100 üyeye sora 80'i de aynı cevabı verir.

Arkadaşın amacı fark yaratmak değil mi? Bana göre arkadaşın rakipleri arkadaştan farklı durumdalar zaten. Kaç tane kalifiye eleman çalıştırıyor? Kaç tane müşterisi bulunuyor? Kaç farklı hizmet sunabiliyor? Rakipleri ile aynı hizmetleri verebiliyor mu?

Birşeyde fark yaratmak için ilk önce rakiplerinizle eş duruma gelmeniz gerekir. Rakiplerinizin verdiği hizmetleri verdikten sonra fark yaratmaya çalışılır. Arkadaş diyor ki kafe açacağım ama kafedeki müşterilere diyeceğim ki içeceği beğenmez iseniz ücret almayacağım. O kafenin kapanması 1 ayı bulmaz.

Bazı şeyleri hayal gücüyle değil akıl gücüyle düşünmek gerekli.

Yanlış anlaşılma olmasın yeni üye olanlar güvenilmez şu bu demiyorum.
Haksız değilsin, haklısın. Ancak burada diğer arkadaşın vurgulamak istediği sanıyorum ki şu; sen üyelik tarihi ile trade arasındaki önem bağını yanlış algılamışsın. Yine yanıldığın hususta şu; ben bu üyeliği açtım. 5 - 6 sene bu foruma uğramadım. Senin için ben değerli oluyorsam eyvallah o zaman.

---

Neyse konuyu saptırmayalım. Güzel eleştiriler alıyorum. Bu sayede işime yarayan bilgileri daha verimli ve hızlı topluyorum.