Bir laf vardır o laf tam size göre. Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş. Biraz yavaş olun daha 10-20 günlük üyesiniz, gelip burada herkese cevap yetistirmenize gerek yok. İnsanlar eleştirmiş onlara bile hazır cevap vermişsiniz hiç düşünmeden. Hallederiz, ederiz, yaparız gibi şeyler kurmadan önce detayları araştırın, öyle cevap verin.
Dediğiniz işi yaparsanız ben sizi çok güzel kullanırım. 15 gün içinde tüketici olarak cayma hakkım bulunuyor, istersen sözleşmeye 15 gün içinde cayamazsınız yaz, yine de cayma hakkım bulunuyor. Çünkü sözleşmeye o maddeyi eklemeniz bile yasal olarak suçtur.
15 gün boyunca istediğimi yaparım sunucunuzda sonra vazgeçtim derim para falan da ödemem. Benden 1 TL dahi alamazsınız. Her ay 10 kişi size böyle yapsa havadan 3-4 bin TL zarara girersin.
Bunun gibi birçok örnek veririm. Turkcell, Vodafone hat vs olayları farklı. İnsanlaro hattı kullanmaya devam etmek zorunda hissediyor kendini çünkü zırt pırt numara değiştirmeyi sevmiyorlar.
Dediğin olayı domainde yapsan anlarım. Domaini al 1 ay sonra öde tarzı. Çünkü 1 ay içinde zaten domaini başka yere istesen de transfer edemiyorsun ve Alan adında vazgeçme gibi birşey çok zor gerçekleşir. Aynı telefon numarası gibi onu da değiştirmek istemez insanlar.
Mantıklı düşünün biraz herşey gördüğünüz gibi halledilir, yapılır, çözümü bulunur şeyler değil. Bu şekilde satış yap sana her ay 2 bin Tl minimum zarar garantisi veririm.
Merhaba,
İlettikleriniz doğru 15 gün süre zarfında cayma hakkı vs.
Yasal olarak maximum önlemleri alınca düşünce fikir gayet güzel.
Her işin bir negatif ve sıkıntıları var. Boyutu ne olursa olsun. Kimse bir işe girerken düşüncesinin garanti bire bir aynı olcağını söyleyemez.
Anlamadığım ilk ay, iki ay, 1 yıl vs bedava kampanyalarına bu kadar tepki verilmez ken arkadaşın kullan öde gibi bir düşüncesine neden bu kadar tepki veriliyor acaba?
Hızlı giden atın b*ku seyrek düşer evet 10 günlük üyeliğe bakmayın.
Kim bilir arkadaş 10 yıldır bu sektör'de'dir belkide. Belki nabız yoklamak istedi belkı şuanki piyasanın durumuna göre bu düşüncenin ne kadar mantıklı olduğunu bu sektör'deki ve bilgisi olan ustad'lardan almak istemiştir. siz 5 yıllık üyesiniz ama 10 ticaretiniz yazıyor sizin baktığınız kısıma siz bu demek oluyor ki bu konumda ticaret ve pazarlamada en son yorum yapacak kişi sizin olmanız gerekiyor hatta benım'de. Cünkü daha 10 günlük üyeyim 7 ticaret puanımız var.
Bu şekılde satış yapıp başarılı olursa her ay 2 bin TL ek kazanç ödemeyıde garanti edebilirmisiniz ?
Boşa garanti bende veririm. Başarılı ol 10 Bin TL her ay benden
VENOV helal olsun dedin yaptın paketi
Bunu yorumunuzdaki yanlışı görmeniz için iletiyorum. Yoksa aksine sizin yıllardı bu sektör'de hatta ticaret puanı forumda en üst seviyede olan üyeler den daha cok ticaret ve pazarlamanız olmuş olabilir kim bilir.
Saygılarımla,