iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir laf vardır o laf tam size göre. Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş. Biraz yavaş olun daha 10-20 günlük üyesiniz, gelip burada herkese cevap yetistirmenize gerek yok. İnsanlar eleştirmiş onlara bile hazır cevap vermişsiniz hiç düşünmeden. Hallederiz, ederiz, yaparız gibi şeyler kurmadan önce detayları araştırın, öyle cevap verin.

Dediğiniz işi yaparsanız ben sizi çok güzel kullanırım. 15 gün içinde tüketici olarak cayma hakkım bulunuyor, istersen sözleşmeye 15 gün içinde cayamazsınız yaz, yine de cayma hakkım bulunuyor. Çünkü sözleşmeye o maddeyi eklemeniz bile yasal olarak suçtur.

15 gün boyunca istediğimi yaparım sunucunuzda sonra vazgeçtim derim para falan da ödemem. Benden 1 TL dahi alamazsınız. Her ay 10 kişi size böyle yapsa havadan 3-4 bin TL zarara girersin.

Bunun gibi birçok örnek veririm. Turkcell, Vodafone hat vs olayları farklı. İnsanlaro hattı kullanmaya devam etmek zorunda hissediyor kendini çünkü zırt pırt numara değiştirmeyi sevmiyorlar.

Dediğin olayı domainde yapsan anlarım. Domaini al 1 ay sonra öde tarzı. Çünkü 1 ay içinde zaten domaini başka yere istesen de transfer edemiyorsun ve Alan adında vazgeçme gibi birşey çok zor gerçekleşir. Aynı telefon numarası gibi onu da değiştirmek istemez insanlar.

Mantıklı düşünün biraz herşey gördüğünüz gibi halledilir, yapılır, çözümü bulunur şeyler değil. Bu şekilde satış yap sana her ay 2 bin Tl minimum zarar garantisi veririm.
Oğlan yemiş oyuna, çoban yemiş koyuna gitmiş.
Herkese cevap yetiştirmiyorum. Muhattap olana muhattap oluyorum çünkü seviyorum. Kırıcı davrandığımı zannetmiyorum. İnsanlar açtığım konuya zahmet edip yazıyorlar ise bende zahmet edip cevap verme gereksinimi duyuyorum. Sanırım doğal olanı da bu insanların karşılıklı konuşması gerektiği gerçeği.

Burada madem yazdıklarımı okuyorsun. Verilen öneriler ve eleştirileride not aldığımı belirttiğimi görmüşsündür. Seni de yazdım iskoçyalı

10-20 günlük üye olmam yahut yeni bir firma olmam yahut hadi bu ülkeye de yeni gelmemin hızlı veya yavaş gitmemi gerektirecek bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

Sanırım biraz baskın ve liderlik egon mevcut

Ayrıca cayma hakkı tespitin başarılı. Not aldım iskoçyalı