Merhabalar,
2013 yazında sahibinden üzerinden birisiyle buluşup bir iPhone 5 almıştım. Ben aldığımda telefonun 1.5 yıl garantisi vardı. Telefonu kutulu,faturalı bir şekilde aldım. Faturası kutusu vs. duruyor. ( fatura tarihi 10.01.2013 ) Garanti süresi bitmeden önce, kronik kilit tuşu probleminden dolayı telefon değişime gitti ve bana 0 bir cihaz verildi.
0 cihazı aldığım tarih 2013'ün 12. ayıdır. Telefonu o tarihen itibaren kılıflarla ve tüm jelatinleriyle kullanıyorum. Zaten telefonun yanında da sahip olduğum tüm kılıfları da veriyorum. Garantisi bitmiştir.
Telefonun fotoğrafları aşağıdaki imgur albümündedir.
Telefonun arkasında bulunan tüm çizikler arkada bulunan jelatinin üstündedir. Jelatini kaldırmadım, alacak kişi isterse tabiki yenileyebilir.
Telefon Fotoğrafları http://imgur.com/a/N6XXg#0 Telefon değişim programına uygundur. Apple'ın başlatmış olduğu iPhone 5
Pil Değişim Programı'na telefonum dahildir. İstediğiniz Apple yetkili servisine gidip ücretsiz şekilde batarya değişimi yapabileceksiniz. Dolayısıyla telefon yanında sıfır bir batarya hediyesiyle geliyor.
( Benim batarya değiştirmeme nedenim telefonu satacak olmamdı. Alacak kişiye sıfır bir batarya hediye etmek istedim. )
Telefon kendini belli eder,
32GB modelidir.
Telefonun yanında verilecek malzemelerin listesi :
- 3 adet dışı kumaş, içi plastik kılıf
- 2 adet silikon kılıf
- 1 adet 0.3mm plastik kılıf
- 1 adet bumper ( telefonun etrafını koruyan kılıf )
- 1 adet 80$ değerinde su geçirmeyen, dayanıklı
Fre Lifeproof kılıf (
http://www.lifeproof.com/shop/us_en/...phone-5s-case/ )
- 1 adet titanyum kılıf ( sert koruyucu )
- 3 adet ön cam için jelatin seti ( beziyle beraber )
Kılıfların ederleri toplamı :
220 TL
Toplamda 12 parça
Telefonun kutusu ve faturası bulunuyor. Orjinal kulaklık çalındı, dolayısıyla kutusu var ancak kendisi yok. Orjinal şarj aleti duruyor, kablosu yıprandığı için başka bir kablo kullanıyorum. İsteyene orjinalini de gönderirim.
Ankara içi elden kesinlikle teslim tercihimdir, hem sizin güveniniz hem benim ticaretimin sorunsuz olması için. Onun dışında itraderinizin çok yüksek rakamlarda olması dışında önce ödeme / sonra kargo şeklinde işlem yapabiliriz. İsteyene komisyonuyla beraber GET açabilirim.
Telefon için istediğim fiyat : 1000 TL >> 900 TL
Samsung Note 4 ile takas yapabilirim, tekliflerinizi iletiniz.