Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selam , Garanti Bankası'nda , adıma kayıtlı bir banka hesabı , bir kredi kartı ve kredi hesabım var.Bana 2 adet otomatik ödeme talimatı gir işletim ücreti almayalım dediler.Ve 2-3 gün önce 65 TL çekmişler.Ve bu 65 TL yıllık değil 6 aylık ücret.
Şimdi ben hesabımı nasıl kapatabilirim ? 6 ayda bir 65 TL ödemem ben onlara.Ama kredi hesabımda var orda , kredi borcumu ve kredi kartı borcumu kapatmadan hesapları kapatamam değil mi ? Bir de bu 65 TL'yi geri alma şansımız yok mu , ulan güvenip para bırakıyoruz hesapta hortumluyolar :/
2 otomatik ödeme talimatı girmenize rağmen aldılarsa telefonla arayıp bildirebilirsiniz. Geri alırsınız.

Hesabınız vadesiz TL hesabı ise kapatmanız mümkün ama kredi kartı hangi hesaba bağlı o önemli.

Ayrıca hortumluyorlar kelimesi uymuyor, babasının hayrına yapacak hali yok. Hesap açtırırken sözleşmeleri detaylıca okursanız ne kadar para çekeceğini bulamazsınız ama neler yapabileceğini bulursunuz. Uymuyorsa da koşulları açtırmazsınız.

Hesap işletim ücreti ödemek istemiyorsanız En Para ve Nuvoyu kullanabilirsiniz, bende ikisi de mevcut, En Para'da o konuda çok rahatım.