Kesinlikle okula bakıp kendine sıkıntı yaratmamanı tavsiye ederim.

Bende trakya üniversitesi bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim evet okul hep sana c göstericek bu harika eğitim sistemine javacılar müteşekkir zaten.. Ancak bunun dışında şöyle bakalım birazda örneğin bize nesneye yönelik programlama gösterdiler bu sene yine c üzerinden ders anlatıldı sınavda yine c çıktı ancak birde proje ödevi verildi dönem sonuna bir proje yapılması istendi nesneye yönelik olarak .. Ben ruby ile yaptım ödevimi sırf yeni bir dil öğrenmek adına ödevi yaptım , c sorulan sınavlarıda geçtim çünkü nesneye yönelik programlamanın mantığını anladım kilit nokta orası zaten ... Demek istediğim okul sınavlarını mutlaka geçersin bunun için ek olarak c çalışmana falan gerek yok derse gidip gelsen bile sıkıntı çekmezsin .. Dolayısıyla okul engel olmaz bu ilk sorundu ..

İkinci soruna gelirsek bende javaya başladım kim korkar javadan vs. tarzı kitaplarla ve bende sıkıldım Bence burada yapmamız gereken küçükte olsa projeler denemek olucak çünkü araştırırken öğrenmek de bir yol diyebiliriz ve sanırım en etkili yol..

Başarılar dilerim