PeRSia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizi görmedim ama şunu söyleyebilirim; tam spam cezası Google'nin verdiği -benim bildiğim- en üst seviye ceza. Tamamen indexleriniz siliniyor. Bu cezadan başka değişik cezalar da varken siteye tam spam veriyorsa o site bunu kesinlikle haketmiştir (benim örneğimde olduğu gibi). İdam cezasına eşdeğer bir ceza bu. Siz böyle bir ceza almış siteyi 301 çektikten sonra tekrar inceleme talebi yaparsanız alacağınız sonuç farklı olmaz.

Sadece 301 çekip yeni sitenin oturmasını beklemek en temiz çözüm. Ben öyle yaptım en azından.
Evet indexler silindi, neden ceza yediğime gelince başlıklar ve konu içerikleri hep aynı kelimeler ve anlamsız kelimeler kullanılmıs ondan dolayı bunu komple değiştirdim ama ilk yeniden değerlendirme sonucumda olumsuz yanıt aldım ne biliyim ya garip bekliyim ben cevap gelsin eğer olumsuz olursa dediğin gibi tools tan siler sadece 301 çekerim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:42:13 -->-> Daha önceki mesaj 16:36:43 --

DRYBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet indexler silindi, neden ceza yediğime gelince başlıklar ve konu içerikleri hep aynı kelimeler ve anlamsız kelimeler kullanılmıs ondan dolayı bunu komple değiştirdim ama ilk yeniden değerlendirme sonucumda olumsuz yanıt aldım ne biliyim ya garip bekliyim ben cevap gelsin eğer olumsuz olursa dediğin gibi tools tan siler sadece 301 çekerim
Birde şöyle ben bu yeniden değerlendirme cevabını beklemeden toolstan silip 301 yapsam ceza geçermi yeni domaine ?