DRYBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konuyla ilgilenip değerli zamanınız ayırdığınız için öncelikle size çok teşekkür ederim.

Dediğiniz işlemi yapıp bende aynı yolları uyguladım sitem 2 hafta anasayfada kaldı ve sonra 7 sayfaya uçtu anlık bende tuttum üzerine 2 kere 301 attım yeniden değerlendirmede gönderdim benımle birlikte uçanlar ilk sayfaya tekrar aynı domainleriyle geri geldiler aptallık yaptım sanırım şuan ama son 301 imde tam spam yiyen domaini yeni domaine 301 lemedim var site yeni domainle 5 6 sayfalarda ana kelimesinde tam spam yiyen domaini başka bi hosta alıp içine başka bişeyler kurup yeniden değerlendirme gönderdim cevap gelmedi tools eklememle birlikte rapor sunuyor incledik uygun görmedik diyor cevap omu değilmi anlamıyorum üzerine bi kaç kere bildirim yaptım acaba cevap tools a eklememle birlikte gelen mesaj mı yoksa bekleyip cevabı dediğiniz gibi sadece 301 mi yapmalıyım?
Sitenizi görmedim ama şunu söyleyebilirim; tam spam cezası Google'nin verdiği -benim bildiğim- en üst seviye ceza. Tamamen indexleriniz siliniyor. Bu cezadan başka değişik cezalar da varken siteye tam spam veriyorsa o site bunu kesinlikle haketmiştir (benim örneğimde olduğu gibi). İdam cezasına eşdeğer bir ceza bu. Siz böyle bir ceza almış siteyi 301 çektikten sonra tekrar inceleme talebi yaparsanız alacağınız sonuç farklı olmaz.

Sadece 301 çekip yeni sitenin oturmasını beklemek en temiz çözüm. Ben öyle yaptım en azından.