mlecho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi PM
Sitenin açılış tarihi: 14.08.2013
Site için istenen fiyat: 2.200 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash oyun
Günlük hit sayısı: 400-500
Ziyaretçi kaynağı: Arama motorları
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle birlikte
Hosting dahil midir: Ay sonuna kadar idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Domain süresi Ağustos 2018 e kadar devam eden sitem oyun*****.com şeklindedir, oyunların tamamı elle girilmiştir, oyun açıklamaları özgün olarak yazılmıştır. 2500 e yakın oyun vardır, bir dönem günlük ortalama 10 oyun giriyordum, bu dönemde hitlerim gayet iyiydi. Çalıştığım işteki görevimde gerçekleşen değişiklikle daha yoğun tempo çalışmamdan dolayı artık siteyle ilgilenecek hiç vaktim olmadığı için satma kararı aldım. Zamanında 5K hitleri görmüş bir site, günlük ilgilenip düzenli oyun girildiğinde tekrar aynı hitlere gelecektir. Uzun süredir SEO adına tanıtım yazısı, backlink vs. çalışma yapılmadı, alacak arkadaş bu çalışmaları yaparsa site kısa zamanda kendini toparlar. Ayrıca hiçbir link çıkışı yapılmadı.

Bu siteyi alan arkadaş bir değil iki sitenin sahibi olacak, biliyorsunuz mobil oyun sektörü gelişmekte bu sebeple siteme mobil oyunların oynanabilmesi için ayrıca özel script site hazırladım. m.oyun******.com şeklinde. Buradaki tüm oyunlar mobil cihazlar ve tabletler de çalışıyor, eğer mobil bir cihazdan site açılırsa m.oyun*****.com subdomain e yönleniyor ve kullanıcı buradan rahatça oyunlar oynayabiliyor. Subdomain için hiçbir seo yapılmadı, oyunların nasıl ekleneceğini alacak arkadaşa anlatacağım. Oyunların ve fotoğrafların 90% civarı hosting üzerinde bulunmaktadır, siteyle günlük ilgilenildiğinde kısa sürede hitleri yükselecektir.
Detayları PM atabilirmisiniz.