StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hep şunu merak etmişimdir mesela ben şuan imam hatip mezunuyum, kimya okuyup atomu parçalamak istiyorum üniversite de bunu öğretiyorlar mı yoksa liseden ne öğrendiysen o mu.

Üniversitenin hocaları biraz artist oluyormuş
Fizik oku hocam. Reel deneyler pek yapmasalarda bilimsel hesaplama çok yapıyorlar. Genelde fortran veya c ile süre hesaplıyorlar. (bir sürü okuyan arkadaşım var fizik bölümü, ablamda doktora yapıyor.)

kmort024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya zaten ben bu sene yetiştiremedim.Problemler 1 sayfada 2 tane olacak şekilde uzundu.Yetiştiremediğim için okumadım hiçbirini.Normalde 35 netin altına düşmezdim denemelerde, bu sınavda 19 tane işaretleyebildim 20 dkde işte hepside doğru cıktı.Yaptığım sorular rasyonel sayılar , köklü,üslü vs. Yani kolay sorulardı.Tabi sayısalcıysan hepsini yapmalısın, işin zor gibi.Allah kolaylık versin
Aynen hocam bakalım. Hayırlısı, çalışıyorum inşallah umduğum sonucu elde ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:31:50 -->-> Daha önceki mesaj 03:31:08 --

ismail.diler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinava girmis birisi olarak size sadece sunu soyleyebilirim ygs sureklo calisipda son 2-3-4 aya lysyi birakmayin en basindan beri lys ye daha agirlikli calisin en belirleyici etken lys bir sayisal olarak benim dusuncem budur

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Son 2-3 aya bırakmak değilde Eylül-Ekim gibi başlamayı planlıyorum hocam.