black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısıyla bende bu sene ilk kez gireceğim, umarım güzel bir puan alırız hepimiz. Bu sene ilk girişinde hukuk kazanan @kmort024; belki söylecekleri vardır.
İnşallah hocam.
Ankara düşünüyorum Bilgisayar / Bilişim Sist. / Yazılım müh. bölümleri haricinde Fizik müh. ya da Fizik bölümü düşünüyorum bakalım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:24:45 -->-> Daha önceki mesaj 03:23:26 --

kmort024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gençler canınızı hiç sıkmayın , strese kapılmayın.Ygsyi dert etmeyin,yani çok hazırlanmayın.Konuları bilin,üstüne düşmeyin fazla.Yani ygs tamamen şans işi.Farkı lysde yapacaksınız.Lysyede bölümünüze göre.Sayısalsanız hiçbir fikrim yok nasıl calısmanız gerektiğine ama eşit agırlık ise,matematiği ygsden sonra güzelce anlayarak calısın.Edebiyatı son 15 günde halledersiniz.Yapacağınız ezber,onuda kafaya takmayın.Eser falan bilmeye fazla gerek yok,sadece kişilerin hangi akıma ait olduğunu bilin yeter.Cevaplar çıkıyor hemen.Şuan aklıma gelenler bunlar, yinede sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Sayısal bölümüm hocam. Mat-1 inanın bana Mat-2 'den daha zor geliyor. Mat-2 genelde formül yaz çöz meselesi. Mat-1 de problemler vs. olunca düşünmeyi daha çok gerektiriyor..