MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam siz 1 mantıklı 5 mantıksız düşündüğünüz için sizinde benden pek bir farkınız yok.Hayırdır sizin ne hakkınız geçti bana,helal etmiyorsunuz ? Ayrıca sizin cennetiniz de,cehennemiz de sizin olsun.Bana insansız dünya lazım zira insanlar insan değil.lütfen siz daha yorum yapmayın ya,canım zaten sıkkın gidin başkasına çatın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kusura bakmayın benden farkınız yok diyorsunuz ama ben kimseyi dolandırma gayretinde değilim bu bir.

Ne hakkın geçti demişsin daha önceki yazımı anlasaydın onuda anlardın ama dolandırıcılık yapacak birisi için zaten haktan hukuktan anlamasını bekleyemem.

Cennetten cehennemden bahseden yoktur ne ekersen onu biçersin şimdiden ektiğinin şeyin sonuçlarına bir bak istersen henüz büyük ekimi yapmadın bile. O zaman tekrar gel bir daha konuşuruz cehennemi mi yaşadın yoksa cenneti mi diye.

Bu yorum yapmayın demekte moda oldu o halde sende alıntı yapmayacaktın, alıntı yap üstüne benden farkın yoktur de ve susmamı bekle. İşinize nasıl gelirse! Kimseye çattığım yoktur bunu nereden çıkarttın daha çok sen çatıyorsun işine gelmediği için.