Selamlar,
Yıllardır forumda takılan biri olarak bu bölümde yeni sitemin konusunu açmak istedim. Çoğunuzun bildiği üzere Facebook'ta yaptığım içerik paylaşımları ile tanınıyorum. Bu içerikleri artık
www.paylasman.com adresinde yayınlıyorum. Henüz tam anlamıyla bitmiş durumda değil bu yüzden sayfa üzerinde çok fazla paylaşımını yapmıyorum. Projeden kısaca bahsetmek isterim.
Site şu an beta sürecinde tam anlamıyla bitmiş değil. Girdiğinizde aşağıda saydığım özelliklerin çoğunu göremeyeceksiniz. Beta tester olup geliştirmeleri hemen görmek isterseniz pm gönderebilirsiniz.
Site 4 ana bölümden oluşuyor. Video, Fotoğraf, Haber, Müzik. Bunların yanı sıra Etkinlik ve Shop bölümleri var. Sitenin tamamında takipçilerimin gönderdiği içerikleri seçip paylaşımları yine ben yapıyorum. Kullanıcılar sadece içerik önerisinde bulunabiliyorlar. Birbirini ekleyip arkadaş olup mesajlaşabiliyorlar.
Sistemin bir de kendi para birimi var ismi Paya. Paya site içerisindeki bazı aktiviteler ile kazanılabiliyor. Ya da normal parayı Paya'ya çevirebiliyor sitede harcama yapabiliyorsunuz.
Henüz yapısı oturmadı fakat acil kan aranıyor bölümü var. Sisteme kayıt olan üyelerden siteye kan gruplarını girmelerini istiyoruz. Yakın lokasyonda birinin ihtiyacı olduğunda aynı kan grubundan olan üyelere sms atıyoruz.
Paylaşımların altında beğen/beğenme butonundan fazlası, reaksiyon özelliği var. Bir video izlediğinizde bundan fazlasını söylemek isteyen insanlar için oha, sebebi neydi ki, ibretlik gibi reaksiyonlar var. Burada vereceğiniz reaksiyonlar arka tarafta yaptığımız sanal zeka ile sistemde aynı içeriklere aynı reaksiyonları veren kullanıcıları yüzdesel olarak eşleştirmeyi ve ruh eşinizi buldurmayı amaçlıyor. Birbirinizin profiline girdiğinizde yüzdesel olarak uyumunuzu da görüyorsunuz.
Etkinlik bölümü sosyal sorumluluk projesi ağırlıklı. Kışın ihtiyaç sahiplerine kıyafet toplamak, hayvan barınağının yem ihtiyacını karşılamak, bir okula kütüphane kurmak gibi etkinlikler yapacağız. Yine aynı bölüm üzerinden düzenleyeceğimiz etkinliklere katılabiliyorsunuz. Ücretli etkinliklere Paya biriktirdiyseniz ya da normal ücret ödeyerek bilet alabiliyorsunuz.
Shop kısmı markalardan tedarik edilen ürünleri satın almanıza yarıyor. Yine biriktirdiğiniz Paya'lar ile ya da normal ücret ödeyerek buradaki ürünleri satın alabiliyorsunuz.
Ayrıca oluşum içerisinde yer almak isteyen arkadaşlara da kapımız açık. Çeviri konusunda desteğe ihtiyacımız oluyor
Olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.