abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura kalma fakat suçu kendinde ara. Bu konuyu açarken alacağın tepkileri de göze almak zorundasın. Herkesin ne demesini bekliyordun ki. Çalıştığım bir iş yerinde yakınlardaki büyük bir mağazanın sahibi esnaflardan yüklü bir borç alarak kaçmıştı aynı gün bunun muhabbeti döndü. Yeni tanımaya başladığım mesai arkadaşımın konuşmaları dinliyordum, "aslında para toplayıp kaçmak lazım" diyordu şakayla karışık. Maaşı aldığımızda benden borç istedi hem fazladan verecek param yoktu hemde o konuşmaları geldi aklıma vermedim. Kimsenin alnında temiz veya kirli yazmıyor sen kendini nasıl tanıtırsan o şekilde tanırlar.

6 yıl burada olmanın bir getirisi yoktur şeytana da uyabilirsin çaresizliğinden dolayıda yapabilirsin, yapmam diyorsan bile bunu kendine söylersin ve kendin inanırsın burada seni tanımayan insanlar ne düşündüğünü önemsemez daha çok eylemlerine bakarlar. Bu her yerde geçerlidir forumda değil sadece. Kendini haklı göstermeye çalışarak ancak kendini inandırabilirsin doğruyu yapıyorum diyerek. 6 yıllık üye olduğun için zaten buradaki arkadaşlarda yapma etme demiş yani kimse kimsenin harcanmasını istemez madem sen aklına koydun yapacağım diyorsun o halde neden konu açtın ki git yap bize ne. Birkaç aylık üye olsan inan bu kadar yorum yapan olmazdı en azından ben yazmazdım bana ne, ne halt yerse yesin derdim.

Bak bu senin yazdığın bir cümle;

"Sebebine gelecek olursak da bu namussuz dünyada namuslu olmayacaksın arkadaş 25 yaşına kadar namusum şerefimle çalıştım"

25 yaşına kadar şerefinle çalıştın peki bu yaştan sonra nasıl çalışacaksın? Namussuz mu olacaksın? Kendi yazdıklarını görmüyorsun ama burada yazan arkadaşları eleştiriyorsun pes doğrusu.

Bu ikisini de sen yazmışsın:

"3-4 farklı bankadan max çekebildiğim miktarda kredi çekip miami veya benzeri yerlere falan yerleşip"

"Benim gözüm parada pulda değil bunu anlayın."

Ben anladım kardeş anlayacağımı fazla söze de gerek yoktur çünkü konuştukça batacaksın bence artık fazla yazma, yapacaksan yap bize ne sanki ülkeyi kurtaracaksın. Kendini kurtarabilirsen helal olsun yok yaptıklarından bir gün pişman olursan da hakkımız haram olsun.

Valla hocam siz 1 mantıklı 5 mantıksız düşündüğünüz için sizinde benden pek bir farkınız yok.Hayırdır sizin ne hakkınız geçti bana,helal etmiyorsunuz ? Ayrıca sizin cennetiniz de,cehennemiz de sizin olsun.Bana insansız dünya lazım zira insanlar insan değil.lütfen siz daha yorum yapmayın ya,canım zaten sıkkın gidin başkasına çatın.

Sent from my iPhone using Tapatalk