Keşke. Türk eğitim sisteminde yeteneklerin ve yaratıcılığın sonuna kadar köreleceğini bildiğimden şimdiden önlem alıp kurtarabildiğimi kurtarmak istiyorum işte...
Tavsiye için teşekkürler hocam. Ben zevk almadığı ve sırf matematiği iyi diye LYS kasması taraftarı değilim, zevk aldığı alanda ilerlesin istiyorum. Yazılım değil de photoshop, grafik tasarım vs. daha mantıklı geliyor. Bunun için başlangıç programları önerebilir misiniz?
Bunu daha önce duymadım hocam. Nasıl ulaşabilirim bu üniversitelerin ortaokul ve lise bölümlerine?
Şimdi ben Ankara'da yaşıyorum. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ortaokul - Lise - Lisans eğitimlerini veriyor.
Ortaokul ve Lisede şan ve dans var sanırım. Lisans da ise tiyatro, şan, dans, opera vs. vs. her şey var.
Onun haricinde Güzel Sanat Liseleri var. İleride değerlendirilebilir bu yetenekler. Güzel Sanat Liselerinde ise resim vs. bölümleri var. Şimdilik kardeşinizi paralı kurslara gönderebilir lise zamanında güzel sanatlar lisesine yollayabilirsiniz.