arimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben teklifimi ilettim hocam, zorla yazdıracaksın diyen biri yok. Biri çıkar 100 tl der, diğeri çıkar 500 tl. bu yazdıgınız özellikleri 6 adet bot ile 150 tlye yapanlar, bu piyasayı bu hale getirdi, biz değil. Ve onlar yüzünden şikayet bölümü her gün canlı. Kolay gelsin.
daha siteleri öğrenmeden teklif iletiyorsunuz sonra ardından pişkin pişkin site adreslerini istiyorsunuz sonrada yetmiyor üstüne 6 adet bot diyorsunuz bravo size neyse 6 adet bot istemiyorum tabi bilginiz 6 tane botu yaptırabiliyorsada bir şey diyemem bu piyasada bende varım şükür kimseyi şikayet kısmına atmadık 20 tl yede iş yaptık 200 tl yede kişiler memnun kaldı yeri geldi fazladan ücret gönderdiler konuda zaten yazarken sizin gibi şahıslar için saçma sapan yorum yapmayın pm ile iletişim kurun diye belirtmiştim ben işi yaptırıyorum şu an o 600 liraya çok güzel sıfırdan çizim yapıp tema yazıyorum isteyenlerde iletişime geçebilirler. Ha 600 liraya temayı sadece ben yapmıyorum forumda bir çok arkadaşımız hazırlayıp yapıyor zaten herkese hayırlı işler uzatmayacam...