ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İflas etmek isteyenler için bir çözüm önerisi Düşünce güzel, insancıl ve yardımsever fakat Türkiye'de yaşıyoruz
Bu işi yapmam için Almanya'ya veya farklı bir ülkeye gitsem birşey değişmeyecektir. Zannediyorum ki bu uygulama bu sektörde bu hizmetler için dünyanın hiç bir yerinde yapılmıyor. Başarılırsa tek olursun

İyilik yap hatırlanmaz. Yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin 'yapamaz' dediğini yap, çünkü söylemeseler de akıllarından çıkmaz ve sonunu düşünen de kahraman olamaz

cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece R10.net üyelerine özel yapabilirsiniz, örneğin en az 20-30 itradere sahip olması gibi şartlar sunabilirsiniz. Ancak en çok sıkıntı olacak konu müşteri ödeme yaptığında geçmiş ayı ödemiş olacak gelecek ay belki uzatmak istemeyecek iptal vs. girmezse çok başınız ağrıyabilir.
Aynen geçmiş ayın ödemesini yapmış oluyor. Ancak bunu göze almak gerekiyor eğer bu iş olacaksa da...

r10 trade puanına göre başlangıç mantıklı gibi not aldım dostum sağol.

OmurTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilmukabele...

CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonu operatörlerini örnek vermişsin, Arif ( Elazığlı168 ) sadece avukat ordusundan bahsetmiş.

Bende kanuni ve yasal imzalanan sözleşmeden bahsedeyim, hat almaya gidin önce sizin findeks den kredi durumunuz bakılıyor, sonra daha önce tüm operatörlerden borç ödenmemes durumunuz varsa tek click ile kontrol ediliyor, bunları siz yapabilirseniz iyi bir de avukatınız var ise sözleşme hazırlatıp müşteriniz ile sunucu teslimi öncesi ofisinizde face 2 face sizde böyle bir sözleşmeyi imzalatmayı başarırsanız bence hiç düşünmeden bu işe başlayın.

Müşteriniz 1 ay sonra o sözleşmeden dolayı size de paşa paşa ödemenizi yaparlar.

Not : CMYLMZ gibi konularla forumun eğlencesi oldunuz oldukça pozitif bir kişisiniz ayrıca tebrikler
Çok pis gaza getirdin beni Avukat problem olmaz ancak şu findeks ve borç sorgulama olayı aklımı karıştırmadı değil. Eyvallah dediklerini dikkate alıcam. Not aldım.